Boja mudrosti i kreativnosti

Ona je već prošle godine najavljivana kao boja godine

Možda upravo zato što je nastala iz kombinacije vatrene crvene i hladne plave,  ova specifična boja se povezuje s plemstvom, ali i duhovnošću. Iako je vrlo rijetka u prirodi, ljubičasta nas najprije asocira na lavandu ili pak ljubičice. Ona potiče kreativnost, a simbolizira pokoru, moć, ali i dostojanstvo i mudrost.

Prema jednom istraživanju, djeca je biraju vrlo često među ponuđenim bojama. Iako je naizgled vrlo smirujuća, ljubičasta ipak nosi snažnu energiju crvene nijanse iz koje je proizašla. Odlična je u kombinaciji s bijelom, plavom, ali i crnom te srebrnom – a već ovog proljeća možete je isfurati na različite načine.

Jednostavna široka haljina s pojasom u struku odlično će izgledati u kontrastnom spoju s bijelim salonkama te istom takvom torbicom. No, ukoliko volite više boja, slobodno odaberite neki od šarenih modela omiljenog ženskog detalja. Hlače u boji godine kombinirajte uz bijelu košulju i traper jaknu ili neku cool hoodicu.

Želite li tek poneki trendi detalj u omiljenoj boji sezone, birajte torbicu ili ručni sat. Nama su se najviše svidjeli malena prepletena torbica s metalnim detaljima te sat metalik sjaja. A naposljetku ne zaboravite ljubičasti ruž za usne.

Zara
149,90 kn
Crystal Vision
286 kn
Lovely bags
299 kn
Bvlgary Omnia
Amethyste 25 ml
dm 379,90 kn
Aldo
599 kn
Lisca
161 kn
ruž za usne
NYX
61,90 kn
H&M
179,90 kn
Michael Kors
Krona 2120 kn
Zara
99,90 kn
Samsung Galaxy S9
Elipso 5749 kn
Super Multi Corrective Cream
Kiehl's 480 kn

Foto: Zara i press

INSPIRIRAJTE SE

Modni pupoljci

U društvu Lovelyca

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići