Boje raskoši

Obogatite vaš dom luksuznim nijansama magično privlačnog zlata i moćne zelene

Međusobno ih kombinirajte i stvorite neodoljivo mjesto u kojem ćete svakodnevno bezuvjetno uživati. Pa tako, primjerice, uz udoban stolac od zelenog baršuna uklopite ogledalo ili efektne ladice u boji starog zlata.

Detalji zlatnog predznaka uvijek će izgledati jako luksuzno, naravno, ako odaberete prave komade starinskih ili pak izrazito modernih formi. Vaš boravak odlično će upotpuniti svijećnjak u kombinaciji plemenitog metala i stakla, ali i ogledalo neobičnog i vrlo efektnog okvira. Također, ne možete pogriješiti ni s malenim ladicama izrezbarene teksture i zlaćanog sjaja, koje osim u boravku mogu jako dobro izgledati u hodniku ili pak kupaonici. Moderni stolić u kombinaciji mrežaste konstrukcije i drva idealan će biti za minimalističke prostore u koje će se izvrsno uklopiti i retro čajnik i glamurozni set za mlijeko.

Svijećnjak, Interspar, 189,99 kn; ogledalo Dusty, Müller, 159,90 kn; kutija s četiri ladice Herbst, Müller, 159,90 kn; čajnik, Lonci&Poklopci by Bajde, 240 kn; set za mlijeko, Interspar, 139,99 kn; stolić, Perfecta Dreams, 2079 kn 

Nova omiljena nijansa za interijere je zelena, koja je vrlo uspješno zamijenila dosadašnje “sivilo“. Tako je izrazito popularan namještaj od baršuna u zadanom koloritu, ali i brojni efektni elementi, poput dekica, vaza, ali i lonaca. Upotpunite svoj dom ovom opuštajućom i osvježavajućom nijansom prirode, koja će uvijek, kad je pogledate, na vas djelovati terapeutski.

Vaza, Müller, 35,90 kn; svijećnjak čaša, Müller, 49,90 kn; deka Pierre Cardin, Family – Intertekstil Stanić, 799,99 kn; keramička posuda za kuhanje, Lonci&Poklopci by Bajde, 221,53 kn; set šalica 6 kom, Lonci&Poklopci, 200 kn; stolac, Perfecta Dreams, 1890 kn

Foto: Shutterstock i artikli iz magazina City one

INSPIRIRAJTE SE

Knjiga zbog koje ćete se poželjeti buditi u pet ujutro

KEKSI S KOMADIĆIMA ČOKOLADE

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići