Lista želja

Vrijeme je darivanja, a kako biste razveselili svoje najmilije osluškujte njihove želje, napravite popis i krenite u omiljeni City Center one, gdje ćete na jednom mjestu pronaći genijalne darove, ali i poklon bonove!

I dok žene priželjkuju mirisnu kozmetiku, zavodljivo donje rublje i blještave detalje, muškarci razmišljaju o nekom cool gadgetu, dobrom parfemu ili pak zanimljivoj knjizi. Ipak, darovima se najviše vesele djeca, koja već sada željno iščekuju božićno jutro. Naime, blagdansko vrijeme savršena je prigoda za lijepa iznenađenja, stoga zavirite u naše izloge i nadahnite se. Izbor je zaista velik.

Djevojčice će uvijek razveseliti lijepa haljinica, baš kao i blještava tijara, a ne možete pogriješiti niti s cool torbicom u formi kazete. Jedan od originalnijih darova bit će i bežični mikrofon koji se može spojiti na mobitel, ali i snimati izvedbu. Dobar univerzalan izbor je i električni pikado, ali i kultni vlakić, sada u drvenom izdanju. Za male glazbenike, tu su mini saksofon i prigodna majica. Mekani plišanci, fora knjiga ili pak jastuci s efektnim printom također će razveseliti vaše mališane.

Tijara, OVS kids, 34,95 kn; saksofon, Müller, 75,90 kn; torbica, Mango, 169,90 kn; vlakić, Müller, 105,90 kn; majica, s.Oliver, 319 kn; jastuk, Posteljina.hr, 39,90 kn; električni pikado, INTERSPAR, 139,99 kn; haljinica, Baby Center, 189,99 kn; igračka za psa bor, Zoo City, 32 kn; mikrofon, iChoice, 200 kn; knjiga 24 božićne čarolije, Forum, 120 kn

Muškarci su vrlo praktični pa vole i takve darove. Poslovnjacima će uvijek dobro doći kravata, dobar parfem, neki gift set i fina pidžama. Toplo pletivo, termos boca, kao i rukavice oduševit će sportske tipove. Želite li darovati nešto posebno, potražite retro kompjutor, zvučnik ili knjigu Grga. Odlično personalizirano iznenađenje za sve bradonje svakako će biti set za njegu brade.

Kravata, Tudors, 79,90 kn; donji dio pidžame, Palmers, 379 kn; knjiga Grga 70 godina, Hoću knjigu, 100 kn; vesta, OVS, 229,95 kn; set za njegu brade Seinz, dm, 95,90 kn; kompjutor Commodore 64, INTERSPAR, 279,99 kn; gift set Shea&Almond, L’Occitane, 212,90 kn; termos boca, Hoću knjigu, 179,90 kn; bluetooth zvučnik, Mish-Mash, 200 kn; parfem Bvlgari BLV 50 ml, dm, 319,90 kn

Žene su pune želja, a najviše će ih oduševiti kozmetika, poklon bonovi i donje rublje. Dobrodošli su i blještavi detalji, poput privjeska i cipela, ali i trenutno najpoželjnije figure orašara. Za udobnost između četiri zida, najbolji izbor će biti neodoljive pidžame, baš kao i mirisne kreme. No, nikako ne možete pogriješiti ni s tematskom vestom ili toplim rukavicama.

Kombinezon za spavanje, Tezenis, 235 kn; orašar, dm, 64,90 kn; poklon bon, City Center one, 100 i 200 kn; vesta, New Yorker, 119 kn; torba, Carpisa, 229 kn; grudnjak, Lisca, 389 kn; gel za tuširanje, Chanel N°5 Gold Sparkling Body Gel, Müller, 250 ml 716,90 kn; štikle, Zara, 399,90 kn; poklon paket – gel, losion, krema za ruke i balzam za usne, Yves Rocher, 85 kn; pidžama, Palmers, 2280 kn; rukavice, Guess Accessories Store, 239 kn; privjesak pas, Watch Centar, 239 kn

Foto: Artikli iz magazina City one

INSPIRIRAJTE SE

A sada božićne veste!

Holidays kolekcija

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići