Holidays kolekcija

Strast prema ukrasima koju je gajila Gabrielle Chanel sada je pak nadahnula kreativnu beauty direktoricu Luciju Picu u stvaranju najnovije Chanelove blagdanske makeup kolekcije Les Ornements de Chanel

Iako je bila zagovornica i začetnica pojednostavljene elegancije, Coco je fascinirala i estetska raskoš, koja je itekako primjetna u njenom pariškom stanu u kojem se nalaze brojni ukrasni predmeti poput Coromandel paravana, svjetlucavih zlatnih listića, glamuroznih lustera… Stoga i kolekcija Holidays 2019. Les Ornaments de Chanel naglašava suvremeni kontrast između sjaja raskoši i rafiniranog minimalizma.

U središtu najnovije vizije Chanelove kreativne makeup direktorice je svijetao i svjež ten uz koji se skladno nadovezuju naglašene oči u smokey varijanti te usne iskričavog sjaja.

Paleta sjenila za oči Chanel Les 4 Ombres Lumiere Opulence, Douglas, 475 kn

Ruževi za usne Chanel Rouge Allure, s lijeva na desno – Spectaculaire, Noble i Splendide, Douglas, 295 kn

„Svježina tena dopušta odvažnost u šminkanju. Blistave i intenzivne usne izgledaju modernije kad su udružene s prirodnim i svijetlim tenom“, otkriva Lucia Pica. „Žena kakvu ja zamišljam s ovom kolekcijom u potpunosti predstavlja Chanel. Ona traži bezvremensku jednostavnost, ali također voli bogatstvo i glamur, modu i raskoš“, istaknula je Lucia.

Iluminator Chanel Éclat Magnétique de Chanel Metal Peach, Müller, 505,90 kn

Želju za neodoljivom notom raskoši jasno odražava površina iluminatora u kamenu koja nosi reljefni vintage Chanel otisak, baš kao i ruževi čija se ekskluzivna linija Rouge Allure nalazi u limitiranom pakiranju obrubljena zlatnim linijama. Unutar blagdanske kolekcije, legendarni Rouge Allure dobio je čak šest raskošnih svijetlih nijansi, u grafičkom pakiranju zlatnih rubova.

Kolekcija Holidays 2019. Les Ornaments de Chanel

Kolekcija je obogaćena i sjajilima Rouge Coco Gloss, koji se mogu nanositi samostalno ili pak preko ruža za pojačan efekt.

Sjajila za usne Chanel Coco Gloss Rouge Carmin i Rouge Grenat, Douglas, 269 kn; ruževi za usne Chanel Rouge Allure, s lijeva na desno – Magnifique, Majestueux i Delicieux, Douglas, 355 kn

„Živo crvene boje vrlo su izdašne. Željela sam stvoriti iluziju kupanja u boji“, kaže Lucia. U pažljivom balansiranju između modernosti i bogatstva, raskoš svake nijanse uravnotežena je zahvaljujući suptilnoj profinjenosti cjeline.

Sjenilo za oči Chanel Ombre Premiere Cream Powder, Douglas, 309 kn

„Željela sam izraziti ideju raskoši koja se osobito uklapa u ovo blagdansko vrijeme. Ali posve suzdržanu i modernu raskoš“, kaže Lucia. Tako je svaki njen proizvod blistavo suvremen, ali i prožet snažnom poviješću Kuće te nepogrješivo utjelovljuje prepoznatljiv Chanel izgled.

Lakovi za nokte Chanel Le Vernis Longwear, s lijeva na desno – Richness i Deepness, Douglas, 215 kn

Parfem Chanel N°5 L’EAU, Müller, 35 ml 555,90 kn; 50 ml 766,90 kn; 100 ml 1053,90 kn

Foto: Chanel press

INSPIRIRAJTE SE

U slavljeničkom izdanju

Blagdanska kolekcija

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići