Brze fritule s dodatkom jabuke i cimeta

Ništa ne govori slatki blagdani kao voljene fritule

Fritule uvijek vežem za hladnije dane i mjesece kad ih najčešće i možemo pronaći po ulicama i trgovima u sklopu raznih događanja i obilježavanja Adventa.

Obično im se doda rakija i korica limuna, a mogu sadržavati i grožđice. Imajte na umu da rakiju u fritulama i kroštulama možete zamijeniti rumom. U ovakva slatka pržena tijesta uvijek dodam čep domaće rakije jer na taj način tijesto upije manje ulja, a i dobije jedan poseban miris kao po vanilin šećeru.

Ovo nisu fritule s kojima imate puno posla, već je izrazito jednostavan recept za koji vam trebaju samo jedna posuda i pjenjača.

Ako volite jabuke i cimet, u ovu smjesu možete naribati jednu srednju jabuku i dodati cimet čime će ove fritule mirisati upravo po tim sastojcima.

Brašno S-BUDGET 1 kg, 4,49 kn; ulje Tena 1 l, 10,99 kn; tekući jogurt S-BUDGET 1000 g, 8,49 kn; jaja S-BUDGET (pakiranje 10 komada), 11,49 kn; mljeveni cimet Kotányi, 4,89 kn; vanilin šećer Dolcela (pakiranje 6 komada), 3,79 kn; šećer u prahu S-BUDGET 250 g, 5,99 kn; prašak za pecivo Dolcela (pakiranje 6 komada), 3,79 kn, sve SPAR

Foto: Sanja Mijac

INSPIRIRAJTE SE

Kolač od rogača

Odlične knjige za roditelje

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići