Brze lisnate košarice s voćem

Savršen proljetni desert Brune Vučak

Svake godine jedva dočekam toplije vrijeme, najviše zbog svih sezonskih namirnica koje nam ovo doba godine donosi. Jagode, borovnice i maline su mi definitivno favoriti sezone, pa vam danas donosim jedan brz i jednostavan recept za košarice od lisnatog tijesta s cheesecake kremom i voćem. Nadam se da ćete ga isprobati i uživati u njima kao i ja!

Priprema:

Lisnato tijesto razrežite na 12 kvadrata pa svaki utisnite u kalup za muffine. Pjenjačom sjedinite ricotta sir, šećere i jaje. Kremom napunite košarice od tijesta do pola pa po vrhu naslažite voće i pospite ga krokantom. Pecite košarice na 180 °C 20-ak minuta. Pustite da se malo ohlade prije vađenja iz kalupa. Ako želite, pospite ih šećerom u prahu.

Savjeti:

Umjesto ricotta sira možete koristiti i svježi sir, grčki jogurt ili kiselo vrhnje. Slobodno dodajte sok i koricu limuna za dodatnu aromu. Umjesto krokantom košarice možete posuti i listićima badema.

Jaja S-BUDGET, 6 kom, 1,99 € (14,99 kn); vanilin šećer S-BUDGET, 0,29 € (2,18 kn); lisnato tijesto S-BUDGET, 1,99 € (14,99 kn); šećer S-BUDGET, 1,25 € (9,41 kn); ricotta sir S-BUDGET, 2,85 € (21,47 kn); jagode Vrtovi Hrvatske, 2,15 € (16,19 kn), sve SPAR

Foto: Bruna Vučak

INSPIRIRAJTE SE

Maksi haljine za nepogrešiv styling

Brzi tiramisu s jagodama u čaši

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići