Čarolija boja na usnama

Jesen donosi intenzivnost nijansi koje osvajaju

U ljetnim smo mjesecima uglavnom stavljali makeup u zadnji plan, ali dolaskom jeseni on polako ponovno postaje sastavni dio dnevne rutine. Veliki broj nas se već zaželio kreativnosti koju samo šminkanje može pružiti, no ostatak ili zbog nedostatka vremena ili volje u jutarnjim satima i dalje preskače taj korak. Međutim, i samo jedan proizvod na licu zaista može učiniti veliku razliku, podići nam raspoloženje, ali i samopouzdanje. Naravno, riječ je o ružu za usne koji s hladnijim mjesecima dolazi u sve tamnijim, ali i nude nijansama koje trenutačno privlače pogled na vaše usne. Zato ostatak makeupa na licu u dnevnim prigodama i nije prijeko potreban.

Klasik u vidu intenzivne crvene boje nema konkurenciju u svijetu ruževa. Odiše nevjerojatnom ženstvenošću, pa čak i ozbiljnošću koja djeluje poput magneta. Zato bi se u svakoj kozmetičkoj torbici trebao nalaziti barem jedan, tonu kože najpogodniji, crveni ruž koji ćemo nanositi kad god nam je potreban dodatan poticaj za naporan dan ili kao točka na ‘i’ ženstvenom večernjem looku.

L’Occitane, 106,90 kn

Dior, Müller, 319,90 kn

Čak i ako niste ljubiteljica crvenog ruža, odvažnih nijansi zaista ne manjka. Posebno među tamnim bordo i smeđim nijansama koje su kao stvorene za seksepilne večernje outfite i makeup lookove u jesenskim danima. Snažne i gotovo pa dramatične ove boje traže minimalan kolorit na očima jer će zasjeniti baš svaki ton koji nanesete.

Guerlain, Müller, 308,90 kn

Yves Saint Laurent, Müller, 297,90 kn

Estée Lauder, Douglas, 289 kn

Ipak, najsigurniji izbor za dnevni izgled bit će nude i bež nijanse koje su gotovo pa nepogrešive uz gotovo svaki ton kože. Pomalo decentne, neće privlačiti toliku pažnju kao tamnije i živopisnije boje, ali će zato odisati nježnošću i sofisticiranošću koja pristaje gotovo svakoj odjevnoj kombinaciji. Uz to, jednako neodoljivo izgledaju i u sjajnim i u mat varijantama.

PUPA, dm, 129,90 kn

Shiseido, Douglas, 275 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Muški beauty saveznici

Coolerske kombinacije u kojima ćete zablistati

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići