Muški beauty saveznici

I njihova kozmetička torbica krije adute za njegu

Možda ne pridaju veliku pažnju skincareu, ali i muškarcima su potrebni pouzdani pomagači. Dapače, s obzirom na to da je njihova rutina svedena na gotovo minimum proizvoda, potrebni su im snažni proizvodi koji će ih služiti svakog dana. Stoga smo pronašli nekoliko proizvoda koji će ispuniti baš svaku njihovu potrebu u svega nekoliko bočica i tubica.

Čišćenje lica apsolutni je prioritet i prvi korak svakog skincarea. I vjerujemo kako će se s ovime složiti čak i oni muškarci koji zaziru od bilo kojeg proizvoda za njegu lica. Posebice oni koje muči masna koža i povećane pore. A njihovi će najbolji saveznici biti oni proizvodi koji istovremeno uklanjaju višak sebuma, ali ne isušuju kožu kako ne bi bili uzrok novih tegoba s kožom.

Kiehl’s, 185 kn

No bez obzira na to što čistač ne isušuje kožu, ne biste smjeli zanemariti dodatnu njegu hidratantnim losionom. Pogotovo u hladnim danima koji su pred nama kad je koža pod konstantnim udarom kako hladnog vanjskog zraka tako i suhog u unutarnjim grijanim prostorima. Zato bi svako čišćenje lica trebao slijediti hidratantan i njegujuć losion koji će služiti kao zaštitna barijera. Srećom, za muškarce koji nisu oduševljeni idejom o nekoliko proizvoda na licu, postoje i varijante koje ujedno služe i kao aftershave koji ionako koriste.

Shiseido, Müller, 358 kn

Hada Labo, dm, 97,90 kn

Kad smo već kod njege nakon brijanja, vjerujemo kako je ovo jedini korak skincare rutine koji niti jedan muškarac ne preskače i baš zato valja obratiti posebnu pozornost pri njegovu odabiru. Za osjetljivu, ponajviše suhu kožu potrebno je izbjegavati proizvode koji u sebi sadrže alkohol jer će nadražiti nakon brijanja ionako iziritirano lice. Stoga će najbolji izbor biti njegujući balzami i losioni koji će djelovati umirujuće i njegovati kožu. Ipak, normalna koža neće biti nadražena ovim sastojkom, stoga će losioni iz iste linije kao i parfem biti pun pogodak za umirivanje lica i dodatnu dozu mirisnog traga koji će trajati čitav dan.

L’Occitane, 216,80 kn

Giorgio Armani, Douglas, 509 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Profinjene knjige za elegantan ulazak u jesen

Doručak iz djetinjstva: Šmorne

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići