Chic izlazak na sladoled

Mališani se najviše vesele ljetu kad u prozračnim kombinacijama trčkaraju po pijesku i uživaju u moru i najnovijim pustolovinama

Za njihove outfite najvažnija je udobnost, ali i zanimljivi printovi s likovima kojima ne mogu odoljeti. Ljetne haljinice od mekog popelina najugodnija su varijanta, naročito u kombinaciji sa sandalama za lagan korak. Neizostavan ljetni dodatak je i zanimljiva bočica za vodu, baš kao igračke i knjige.

Knjiga Julia Donaldson, ilustracije Axel Scheffler: The Snail and the Whale, Hoću knjigu, 69 kn; gumene sandale, Ipanema, 149,95 kn; kožne sandale, Ciciban, 365 kn; haljina, United Colors of Benetton, 199 kn; igračka motor Minnie Mouse, Baby Center, 69,99 kn; dječja boca Korkmaz, Lonci&Poklopci by Bajde, 105 kn

Plave nijanse odjeće i crveni akcenti uklopit će se u pravi morski look za dječake. Uz plavu košuljicu birajte hlačice s printom brodića te kapicu koja ima i praktičan zaštitni dio za uši i vrat, a doma neka ga dočekaju udobne papuče s morskim motivima.

Kapa, dm, 51,90 kn; muslin gazice Sterntaler, Magic Baby, 159,90 kn; košulja (u kompletu s hlačicama), OVS, 179,95 kn; pamučne hlačice, Baby Center, 59,99 kn; papuče, dm, 69,90 kn

Baš kao i za žene, modni diktat za djevojčice su haljine na tegere, i to u prugastoj varijanti. Kombinirajte ih uz zanimljive pamučne majice i metalik sandale na remenčiće. Ne zaboravite šešir, i to u formi mace, te neodoljiv kupaći kostim oslikan motivima duge, oblaka i zvijezda.

Šešir, H&M, 69,90 kn; majica, OVS, 65,59 kn; vijača, Interspar, 9,99 kn; haljina, Baby Center, 129,99 kn; sandale, Ciciban, 389 kn; kupaći kostim, H&M, 169,90 kn

Pravi mali frajeri za ljeto će isfurati lookove u formi prugastih bermuda i cool majica s printom jedrilica ili šatora. Kao važni dodaci, tu su platnena šilterica i udobne brodarice ili pak čvrste tenisice za razne aktivnosti.

Majica s jedrilicama, OVS, 79,95 kn; šilterica, Okaïdi, 69 kn; majica sa šatorom, Okaïdi, 85 kn; tenisice Nike, The Athlete’s Foot, 379,95 kn; hlačice, United Colors of Benetton, 149 kn; brodarice Polo kids Ralph Lauren, Office Shoes, 399 kn 

Foto: Shutterstock i artikli iz magazina City one

INSPIRIRAJTE SE

Totalno jednostavne

'It' badići

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići