‘It’ badići

Jednodijelni kupaći kostim uvijek je dobar odabir jer, osim što će istaknuti i zategnuti figuru, odličan je i za brojne sportske aktivnosti jer omogućuju slobodu pokreta, bez brige o tome da će nam pritom badić skliznuti

Osim tipičnih sportskih, u fokusu su i oni izrazito ženstveni s prorezima, vezicama, zanimljivim printovima… Crveni kupaći kostim, naizgled jednostavnog kroja, bočno ima zlatne karike koje više otkrivaju no što skrivaju. Njegova forma prikladna je za veće grudi i jače bokove.

Calzedonia, 545 kn

Visoko rezani badić vizualno će izduljiti noge i naglasiti struk. Njegov duboki dekolte, pak, idealan je za žene s manjim grudima.

H&M, 99,90 kn

Za ženstvene outfite za plažu tu je model s upečatljivim printom i snažnim kontrastom boja. Odlično će pristajati putenoj građi.

Lisca, 525 kn

Ovaj sportski kupaći kostim najbolje će pratiti sportski građeno tijelo, a idealan je za sve aktivnosti na moru i suncu, poput skokova, skijanja na vodi, picigina…

adidas, Peek&Cloppenburg, 299,95 kn

Model koji ne trpi viškove na struku ima bočne izreze koji su upotpunjeni svojevrsnim, raznobojnim pojasom. Kreiran je za žensku figuru naglašena struka i ravna trbuha.

Yamamay, 449 kn

Žene koje žele ostaviti dojam bujnijeg poprsja, većeg nego što ono jest, oduševit će model s volanom na području grudi, dok će noge biti naglašene zahvaljujući visokom izrezu gaćica.

Tezenis, 185 kn

Instagram, @carodaur

Instagram, @bellahadid

Instagram, @cheraleelyle

Instagram, @darjabarannik

Instagram, @thefashionguitar

Foto: Shutterstock, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Prozirne forme

Utility chic

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići