Chic klasika

U posljednje vrijeme mislima često rado skrenemo u neke druge realnosti poput mode, gdje nas čeka sigurna zona, ali i najnoviji trendovi, poput vječnih salonki

Iako se ubrajaju u klasiku, u novoj sezoni odmak čine vrtoglavovisoke potpetice, dok su i dalje najpopularnije bež i nijanse boje kože, koje vizualno izduljuju noge. Tome dodatno pridonosi i njihova forma sa šiljastim vrhom.

Jedan od najprodavanijih modela zasigurno je onaj u boji kože, koji jednako dobro pristaje uz najrazličitije odjevne kombinacije, kao i boje, upravo zbog svoje neutralnosti.

Gino Rossi, CCC, 649 kn

Nakon nekoliko sezona, svoju novu popularnost doživljavaju i salonke u otmjenoj, bijeloj nijansi.

Bershka, 169,90 kn

Lak tekstura uvijek izgleda vrlo privlačno i elegantno, pa tako i cipele u spomenutoj varijanti imaju neodoljivi šarm.

Zara, 299,90 kn

Još se jedna zavodljiva verzija našla među klasicima, a riječ je o štiklama zmijskog uzorka, koji se ubraja u izrazito ženstvene komade.

Steve Madden, Fashion&Friends, 770 kn

Salonke suvremenog dizajna, osim izrazito visokih i tankih potpetica, imaju i upečatljiv, metalik sjaj.

Moje cipele, 229 kn

Izuzev klasičnih crnih, ovo su cipele koje bi svaka žena trebala imati u svom ormaru, jer njihov oblik, baš kao i boja nikada ne izlaze iz mode, a na nozi izgledaju besprijekorno.

Mango, 349,90 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Moć boja

Mini, midi i maxi suknja

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići