Prilagođena prirodi

Zelena boja, koja nas najčešće asocira na prirodu ili pak omiljeni military stil, opet je u fokusu

Iznova su modno zanimljive sve njene nijanse koje možete i međusobno kombinirati. Što se pak tiče odjeće i dodataka, u obzir dolazi sve – od donjeg rublja do modnih dodataka poput satova.

Klasičan kaput zagasite nijanse na dvoredno kopčanje uvijek je dobro imati u ormaru jer je njegova forma vječna. Možete ga jako dobro uklopiti uz crnu, smeđu ili pak nešto upadljiviju nijansu boje konjaka.

Kaput, Mango, 899,90 kn

Ljubiteljice zanimljivog donjeg rublja doći će na svoje uz bodi zmijskog uzorka koji se uz suknju ili traperice može nositi i kao majica.

Bodi, H&M, 99,90 kn

Lepršava košulja-haljina u maslinastoj varijanti također je dobro iskoristiv komad. Možete je odjenuti i kao tuniku preko užeg modela hlača ili tajica.

Košulja-haljina, Stradivarius, 139,90 kn

Ručni sat već dugo nije samo sat, sada je važan ukras i točka na ‘i’ svakog dobrog outfita. Za trendi look odaberite model u kombinaciji zlatnog kućišta i zelenog kožnog remena.

Ručni sat Skagen, Krona, 1510 kn

Još jedan komad donjeg rublja dolazi nam u traženoj boji. Riječ je o senzualnom grudnjaku načinjenom od delikatne čipkaste teksture.

Grudnjak, Tezenis, 99,90 kn

S proljećem nam dolaze i laganije jakne, a u središtu pozornosti opet su ‘spitke’, odnosno inačice legendarne pilotske Spitfire jakne, i to u za njoj očekivanoj i neodoljivoj maslinastoj varijanti.

Jakna, New Yorker, 159 kn

https://www.instagram.com/p/Bs3u4DFn3pf/

https://www.instagram.com/p/Bs8gKaWl9Jn/

https://www.instagram.com/p/BppENnEFVKb/

https://www.instagram.com/p/BrOFZuoB_Rl/

https://www.instagram.com/p/Bsk-jxShdfE/

https://www.instagram.com/p/BswCvSDFuJj/

https://www.instagram.com/p/Bs6cLiuhPXR/

Foto: Shutterstock, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Sofisticirano lice kože

Kultna bijela majica

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići