Cipelice zavodnice

Iako su uvijek pomalo bile prisutne u pojedinim kolekcijama, sada su se nametnule kao br. 1 među svim modelima cipela

Ove neodoljive sandale gležnjače svojim su oblikom vrlo neobične, ali i jako zavodljive, osobito one visokih potpetica. Njihova pripijena forma te igra skrivanja i otkrivanja vrlo je senzualna, a tako djeluje i u oku promatrača. Dijelovi ovih cipela obično otkrivaju petu ili prste koji u spoju s crvenim lakom djeluju jako seksi.

U nadolazećoj sezoni u ponudi su najraznovrsniji modeli između kojih ćete bez problema moći pronaći svoj idealni primjerak. Baš kao i devedesetih, kada su se masovno nosile cipele poput ovih, u trendu su čipkasti, odnosno izvezeni modeli koji sada na peti imaju cif, ali i vrtoglavo visoke potpetice.

Zara, 449,90 kn

Uvijek elegantne cipele s kojima ne možete pogriješiti su i one minimalističke, načinjene od elastične tkanine ili pak brušene kože. Tih modela je mnogo pa možete birati visoke tanke potpetice, nešto stabilnije široke ili pak niske u širokoj varijanti, a sve začinjeno satenskim vrpcama ili pak jednostavnim remenčićima.

Stradivarius, 299,90 kn

Zara, 449,90 kn

Bershka, 249,90 kn

Nešto upadljiviji primjerci za večernji izlazak su sandale gležnjače upotpunjene zakovicama, blještavim kamenčićima ili pak perforiranom teksturom u formi čipke, koje svojim vezanjem i izgledom podsjećaju na korzet.

Liu Jo, Fashion&Friends, 1610 kn

Catwalk, Deichmann, 229 kn

Trendseterice će uživati u super modernim prozirnim modelima s natpisima čija je potpetica također transparentna. Nadahnite se našom galerijom i osmislite senzualne kombinacije s najpopularnijim cipelama sezone.

Aldo, 424,50 kn

Jenny Fairy, CCC, 229 kn

https://www.instagram.com/p/BYCZ0SxAC0t/?taken-by=oliviaculpo

https://www.instagram.com/p/BP3LTbhAwnR/?taken-by=justtnic

https://www.instagram.com/p/BB0c29ZtVWV/?taken-by=sofiarichie

https://www.instagram.com/p/BRrjdiYgCPs/?taken-by=khloekardashian

Foto: Shutterstock, press i Instagram

INSPIRIRAJTE SE

Decentni dekor oko vrata

Atraktivna minisuknja

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići