Decentni dekor oko vrata

Tanke ogrlice zamijenile su svoje upečatljive prethodnice. One odišu elegancijom i jednostavnošću te kao da smiruju sve boje, printove i detalje koje nam nosi nova sezona

Još prije nekoliko sezona bogate statement ogrlice privlačile su naše poglede i sve smo ih s istom strašću obožavale nositi i njima podizati jednostavne outfite. Ipak, ove sezone priča se promijenila, moda je postala glasnija, printevi i boje su zasjeli na tron, a ogrlice kao da su se posramile. Baš to nam na svakom koraku dokazuju i brojne fashionistice koje su ovaj decentni nakit stavile u prvi plan i uklopile ga u svaki svoj outfit, neovisno o dobu dana, stilu ili prilici.

Jednostavne tanke ogrlice odlično se uklapaju u casual outfite, minimalizam, ali i uz eklektičan look. Jedino što trebate jest odlučiti se koju boju preferirate te želite li uz njih kombinirati i neki privjesak ili medaljon. Modnu lekciju najbolje ćete očitati ako se pridržavate jednostavnih pravila kombiniranja! U dnevnoj varijanti nosite ih uz tamne traperice, blago raskopčanu košulju i ravne cipele, dok će u večernjoj odlično izgledati i uz večernju haljinu, koktel torbicu i sandale s visokom potpeticom.

Replay
590 kn
Skagen, Krona
450 kn
Lucky, Cristal Vision
220 kn
Pandora
545 kn
Pull&Bear
29,90 kn
Swarovski
749 kn
Guess, Watch Centar
419 kn

 

https://www.instagram.com/p/BYajLsmgHzI/?taken-by=oraclefox

https://www.instagram.com/p/BZdJfmthhjb/?taken-by=harperandharley

https://www.instagram.com/p/BeHuNRHDG0Z/?taken-by=nadiafairfax

Foto: Shutterstock, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Svi su ludi za hoodicama

I dalje na tronu – kombinezon

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići