Cirkoni i perlice ponovno su in

Nose se i u dnevnim kombinacijama

Modno uzbudljivo proljeće nastavlja oduševljavati primjetnim komadima koji će vladavinu nastaviti i u ljetnim mjesecima. Jedan od hitova svakako su cirkonske aplikacije i perlice koje su dio retro povratnika u miksu ranih dvijetisućitih. Ova ne tako daleka era vratila se na velika vrata i sa sobom donijela brojne statement komade. Osim toga, istaknula je i neke klasike koji su uvijek prisutni u ponudi, ali su proveli neko vrijeme nepravedno zanemareni.

Male torbe sačinjene isključivo od perlica ponovno su se našle na radaru brojnih fashionistica. One od sitnih perlica u boji koje uz primjetan kolorit krase preslatki uzorci savršen su odabir za dnevne varijante. Biserne će pak biti odlične uz elegantne večernje kombinacije. Ako ste ipak u potrazi za wow dodatkom koji ćete lako prenamijeniti za oboje, savjetujemo klasičan dizajn djelomično optočen kristalima u decentnim bojama.

Mango, 249,90 kn

Aldo, 525 kn

Slingback cipele savršena su baza za ovakve aplikacije. Profinjene i naizgled jednostavne, s kristalima i perlicama dobivaju sasvim novo lice. Pa se bez obzira na visinu potpetice idealno nose uz elegantne haljine i stvaraju chic outfite. Njihov kontrast, udobne natikače, na prvu ne djeluju kao obuća kojoj bi pristajala raskoš ovih ukrasa. No jedan pogled na ovu kombinaciju sigurno će vas razuvjeriti.

Moje cipele, 269 kn

Kate Gray, Humanic, 449 kn

Posebna je ljubav između primjetnih dodataka i outfita za večernje izlaske. Zato minice i topovi savršeno nose perlice, cirkone i bisere. Bez obzira na to naginjete li minimalizmu pa odaberete top čije su samo bretelice ukrašene cirkonima ili volite komade koji privlače pažnju – nećete pogriješiti. Ove sezone nose se obje varijante i izgledaju senzacionalno. Pogotovo u spoju s mini krojem suknje koji je još jedan od vodećih trendova.

Massimo Dutti, 649 kn

Zara, 249,90 kn

Foto: Zara i press

INSPIRIRAJTE SE

Zašto toliko volimo kombinezone?

Najtraženija obuća sezone

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići