Rođendanska proslava uz popuste

Ako niste obnovili garderobu, sada je prava prilika jer vas City Center one od 12. do 14. 10. časti za svoj rođendan

Naime, dobra proslava podrazumijeva i brojne popuste. I zato nemojte propustiti vikend u City Centeru one jer osim rođendanskih, ondje vas očekuju i odlični popusti za kupnju uz kupone iz novog broja magazina Story. Povedite frendicu, mamu ili cijelu obitelj i uživajte u povoljnijoj kupnji. Također, za vas smo izdvojili nekoliko aktualnih komada koji se nalaze na samom vrhu top trendova, a ovog vikenda možete ih pronaći po odličnim cijenama.

Nova sezona podrazumijeva i novi kaput. Odaberite model u boji jeseni koji možete kombinirati uz crnu, ali i sve zemljane nijanse.

Kaput, Ulla Popken, 819 kn

Odličan izbor bit će i kožna torbica čija forma i neutralnost boje pristaju uz gotovo sve outfite.

Torbica, Lasocki, CCC, 279 kn

Dugačka plisirana sukna i dalje je broj jedan, a naročito ako nosi životinjski print i to u neformalnom i zanimljivom spoju boja.

Suknja, Imperial, 799 kn

Jesen je nezamisliva bez balonera, a onaj klasičnog dizajna komad je koji bi svaka žena trebala imati u ormaru.

Baloner Morgan, XYZ, 969 kn

Tvid je više no ikad prije u samom fokusu top kombinacija pa svakako nabavite i jedan sako kraće forme po uzoru na popularan Chanel kroj.

Sako, OVS, 409,95 kn

Više o popustima i trgovinama koje ih daruju potražite na linkovima City Centera one East, City Center one West, City Center one Split, osim rođendanskih, provjerite i odlične popuste za kupnju uz kupone iz novog broja magazina Story koji vas čekaju na Eastu, Westu i u Splitu.

Foto: Shutterstock i artikli iz magazina City one

INSPIRIRAJTE SE

Besprijekoran stil

Urbani miks

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići