Čizme koje će vas zagrijati stilom

Neodoljiva i udobna kolekcija od sada i kod nas

Švicarski brand Inuikii prepoznatljiv je po izrazito udobnim i toplim čizmama, koje osim što pružaju potpunu sigurnost stopalima, apsolutni su hit sezone. Aktualna kolekcija sadrži raznovrsne modele u širokoj paleti boja.

Inuikii čizme ukrašene su upečatljivim detaljima koji svaku od njih čine malim dizajnerskim djelom. Trendovski military print, blještave šljokice ili pak zakovice te atraktivne vezice u kombinaciji s najkvalitetnijim materijalima dio su Inuikii modne priče kojoj ćete teško odoljeti.

Najbolje od svega je što ovu obuću možete nositi za šetnju gradom, prirodom, ali i u najviše planine na skijanje. Naime, svaki korak u ovim beskrajno mekim i udobnim čizmama pružit će vam osjećaj potpune lakoće pri svakom koraku.

Ovu neodoljivu kolekciju Inuikii čizama od sada možete pronaći u multibrand storeu Fashion&Friends u City Centeru one Split.

 

INSPIRIRAJTE SE

Mia Kovačić u novoj Replay kampanji

Kaput - kralj sezone

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići