Cool dodaci sa sniženja

Ključni modni dodaci za ljeto sa stilom

Moramo biti iskrene, ali nerijetko kad smo u žurbi potpuno zaboravimo na modne dodatke. A upravo su oni zaslužni za cjelovitost outfita, a ponekad i za onaj finalni touch koji u potpunosti mijenja izgled. Baš zato valja iskoristiti sezonska sniženja i opremiti se dodacima koji će biti naši saveznici za stylish ljeto. Ali prije nego što vam otkrijemo koji će dodaci vladati ovog ljeta, posjetite City Center one East, West i Split i saznajte kakvi vas sve popusti očekuju u omiljenim centrima.

Vjerujemo kako ste na svojim Instagram feedovima primijetile vladavinu marama. Ovaj retro dodatak ovog ljeta postao je apsolutni must-have. Bilo da ih nosite vezane u mašnu poput obruča za kosu i na vratu ili njome prekrijete čitavu kosu, nećete pogriješiti. Dapače, odaberete li vidljiv uzorak ili jarku boju, osigurat ćete isticanje gdje god se pojavile.

H&M, 25 kn

Orsay, 70 kn

Statement sunčane naočale naš su vječni modni saveznik, pa čak i kad je vrijeme oblačno. Zanimljiv model i jarka boja dobitna su kombinacija koja će i najbazičniji outfit transformirati u onaj primjetan. No čak i s klasičnim modelima ne možete pogriješiti jer će biti poput modnih kameleona koji će se savršeno uklapati u baš svaki look.

Fendi, Ghetaldus optika, 1505 kn

Dobrim odabirom čak će i jedan naizgled malen dodatak učiniti veliku razliku u outfitu. Posebno kad je riječ o predimenzioniranom prstenu u zanimljivoj kombinaciji boja. Uz njega vam zaista niti jedan detalj na rukama neće biti potreban. Isto vrijedi i za remen u zanimljivoj boji koji ne samo da će dodatno naglasiti ženstvenost siluete nego će i privlačiti poglede upravo na taj dio tijela.

Zara, 49,90 kn

Mango, 79,90 kn

Naravno, ne možemo pričati o dodacima bez da se dotaknemo omiljenogtorbica. Neovisno o tome preferirate li manje modele ili su velike tote torbe vaš izbor, neizostavan je modni dodatak u svakoj sezoni. Iako je nosimo zbog njezine praktične svrhe, ona estetska jednako je bitna. A u vrućim mjesecima vrijedi pravilo isticanja. Zato će upečatljivi uzorci i vibrantne boje i ovog ljeta biti ultimativan stilski izbor.

Aldo, 343 kn

Tommy Hilfiger, Peek & Cloppenburg, 649 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Tajna je u nježnom presijavanju

6 must-have komada sa sniženja

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići