Cool frajer u traperu

Kultni materijal i dalje osvaja, a posebno je zanimljiv u kombinacijama ležernog stila

Nosite ga od glave do pete uz bijele tenisice. Kombinirajte svijetli i tamni traper, široke hlače i lagane košulje uz sakoe ili jakne od jeansa. U fokusu su klasični modeli traper jakni i to u svim nijansama – od one skroz blijede preko isprane pa sve do najtamnije plave. Zanimljiv detalj na pojedinim komadima čine ukrasne bočne vrpce na rukavima. Također ne možete pogriješiti ukoliko odaberete i traper šiltericu.

Jakna s ukrasnom vrpcom, New Yorker, 299 kn; šilterica, Camel Active, 124,50 kn; jakna desno, Europa 92 Mustang, LTB, 499 kn; jakna dolje, Springfield, 379 kn; hlače, New Yorker, 229 kn

Sastavni dio jeans looka su i omiljene traper košulje, ali i sakoi. Isfurajte ih u varijanti uz najdraže traperice i ne zaboravite na neki dobar kožni remen kao detalj.

Sako, Camel Active, 699,50 kn; traper košulja desno Levi’s, Europa 92, 599 kn; košulja dolje, H&M, 199 kn; jakna desno, Camel Active, 1240,50 kn

Što se pak samih traper hlača tiče, najpopularniji su opet plitki modeli nešto širih nogavica. Bijeli, sivi, poderani, tamno plavi denim, sve je u igri i zato slobodno birajte onaj koji će se najbolje uklopiti u vaš outfit. U modi su i hlače s podvrnutim nogavicama pa ukoliko ste kupili predugačke, ne morate ih niti kratiti.

Traperice s lijeva na desno: Armani Exchange, 879 kn; s.Oliver, 479 kn; Gant, 1245 kn

Traperice s lijeva na desno: Replay, Fashion&Friends, 1100 kn; Europa 92 Lee, Wrangler, Levi’s, 549,99 kn; Pepe Jeans, Peek&Cloppenburg, 779 kn

Foto: Shutterstock i artikli iz magazina City one

INSPIRIRAJTE SE

CITY STYLE: DEAN PELIĆ

Nova fantazija

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići