Nova fantazija

Neodoljiv miris nastavak je priče o zavodljivom muškarcu, a radnja se odvija noću, kad se bude instinkti…

Paco Rabanne Pure XS Night orijentalan je, svjež, vatren i opsesivan miris. Utjelovljenje je luksuza i ekskluzivnosti te pruža naglašenu originalnost. Ako je njegov prethodnik Pure XS bio tu kako bi prevario osjetila pretjeranom dozom đumbira u eksploziji vanilije i mirisne smole mire, tada je Pure XS Night još više seksi u svom složenom intenzitetu. Naime, goruću svježinu u parfem je udahnuo novi akord baziran na noti ginsenga, dok note ‘ovisnosti’ čine mira i vanilija.

Začinske note koje uzbuđuju osjetila sočan su đumbir i ginseng koji pulsira. No to još uvijek nije sve, jer okus neumjerenosti, odnosno gotovo jestivu eksploziju ovom neodoljivom novitetu daju slana karamela, cimet i gorko-slatki kakao.

Ovaj parfem opasnosti, koji su kreirali parfumeri Caroline Dumur, Anne Flipo i Bruno Jovanić, budi nekontroliranu želju za igranjem s vatrom, a namijenjen je modernom, samouvjerenom muškarcu.

 

Paco Rabbane Pure XS Night EdP, Müller, 50 ml, 531,90 kn; 100 ml, 724,90 kn

 

Foto: Paco Rabanne press

INSPIRIRAJTE SE

Dečki u trendu

Još jedna strana ljubavi

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići