Cool outfiti

Mladenački stil uvijek je specifičan i karakteriziraju ga pojedini neizostavni elementi

Ove sezone to su majice s natpisima, visoke tenisice, originalni detalji i nezaobilazni ruksaci. Također, tinejdžeri cijene udobnost pa je i to vrlo važna stavka koja se mora podrazumijevati.

U fokusu su traperice ispranog izgleda i to u sivoj varijanti. Dobro je što ovaj model možete kombinirati uz gotovo sve boje cool majica. Ipak, najbolje će se uklopiti ružičaste i tamnocrvene nijanse. A osim klasičnih natpisa i zanimljivih printova, popularne su majice ispisane perlicama! Ovo prijelazno razdoblje obilježit će i kratki šuškavci, specifični ruksaci, ali i atraktivne visoke tenisice. Od detalja, dovoljna će biti originalna šilterica s ušima.

Jakna, Bershka, 149,90 kn; šilterica Karl Lagerfeld, Peek&Cloppenburg, 779 kn; bordo majica, Zara, 139,90 kn; traperice, C&A, 129,90 kn; ružičasta majica Blanshe, Hervis, 129,99 kn; ruksak Fjällräven Kånken, ShoeBeDo, 699 kn; tenisice Nike, The Athlete’s Foot, 599,95 kn

Kod tinejdžera su i dalje jako popularni military stil i bejzbolske jakne, koje ne silaze s modnog trona. Odličan su spoj u istoj kombinaciji, naročito u maslinastozelenim i plavim bojama. Nosite ih uz efektne majice i suvremeni ruksak. Od obuće idealno će pristajati upečatljive tenisice, a kao detalj tipičan muški sat.

Jakna, Gant, 3585 kn; ručni sat Swatch, Watch Centar, 825 kn; majica, C&A, 69,90 kn; hlače, Replay, 1270 kn; ruksak, New Yorker, 159 kn; tenisice New Balance, Buzz, 749 kn

Foto: Shutterstock i artikli iz magazina City one

INSPIRIRAJTE SE

CrossFit vibes

Kolorit

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići