Cool predmeti za školarce

Započeo je tjedan velikih priprema kada je krajnje vrijeme da nabavite sve potrebno za novu školsku godinu

Osim odjeće i knjiga, pronašli smo neke praktične komade koji će itekako dobro doći vašem školarcu, no slobodno ih možete koristiti i kao poklon za rođendan!

Šareni ruksak može poslužiti i kao školska torba ili pak kao rekvizit za izvannastavne aktivnosti.

Ruksak, Carpisa, 199 kn

Praktična kolica idealno su rješenje za teške torbe prepune knjiga i bilježnica, a super je i to što se torba vrlo lako postavlja na njih, ali i skida.

Kolica za školsku torbu ili ruksak, Maras, 137 kn

Kako bi učenje bilo zabavnije, tu je šiljilo u obliku pirane koje će uvijek iznova razveseliti svako dijete.

Šiljilo, Tisak Media, 6,90 kn

Po uzoru na školsku ploču, tu je mini ploča za dječju sobu na kojoj će vaš mališan moći vježbati prva slova i brojke.

Ploča, Baby Center, 399,99 kn

Djevojčice će pak biti oduševljene ovim držačem za selotejp u obliku jednoroga, a on će ujedno biti i lijep ukras za radni stol.

Držač za selotejp, H&M, 39,90 kn

Cool šilterica uvijek je dobrodošla, a ova nadahnuta košarkom ponajprije će razveseliti sportaše.

Šilterica Jordan Jumpman Snapback, Buzz, 153,30 kn

Nema tog djeteta koje neće biti oduševljeno Play Stationom. Tako mu za slobodno vrijeme, naravno nakon napisane domaće zadaće, nabavite Play Station 4 Slim 1TB.

Play Station 4 Slim 1TB, H18 Megastore, 2999 kn

Zanimljiv i koristan detalj koji će se odlično uklopiti u dječju sobu zasigurno je mikrofon, odnosno gumica i šiljilo u formi mikrofona.

Gumica-šiljilo, INTERSPAR, 19,90 kn

Djeca uvijek nešto crtaju, a kako bismo im olakšali pri stvaranju umjetničkih dijela od tempera i vodenih bojica, tu je prijenosna posuda za vodu koja će jednako dobro poslužiti kod kuće, ali i u školi.

Prijenosna posuda za vodu, Müller, 23,90 kn

Danas je svakodnevica nezamisliva bez mobitela, pa ukoliko ste odlučili svome djetetu priuštiti jedan, odličan izbor bit će onaj iz Noine radionice jer, osim što je cjenovno prihvatljiv, ima i odlične preformanse.

Pametni telefon NOA Element N1, H18 Megastore, 999 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Iz dubina

Najbolji dječji komadi za plažu

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići