Cool trapke

U najnovijim kolekcijama očekuju nas traperice pretežito visokog struka s pripadajućim pojasom

Njihova forma je vrlo različita pa su tako u fokusu skinny modeli, ali i oni širokog, odnosno popularnog mrkva kroja, koji nam se na velika vrata vratio iz nezaboravnih 80-ih. I ne samo to, osim kroja, tu su i retro tkanine s takozvanim špricanim efektom, ali i neodoljivi crni traper.
Paper bag model i dalje je u središtu modne pozornosti, naročito kad je riječ o trapericama visokog struka u špricanoj varijanti. Odjenite ih uz kratke veste i tople čizme.

C&A, 249,90 kn

Nadahnute radničkim hlačama, ove traperice širokog kroja imaju i predimenzionirane džepove na nogavicama, kao i tako traženi pojas. Odlično će funkcionirati uz uske dolčevite i, primjerice, kaubojke.

H&M, 259 kn

Vrećasti komad mrkva kroja kao da je stigao iz ludih osamdesetih. Sada ga nosite uz trendi bodije i glomazne tenisice.

Bershka, 189,90 kn

Veliki povratnik je i crni jeans u retro stilu. Ovaj supermoderni model bit će pravi modni hit pa ga nabavite na vrijeme.

United Colors of Benetton, 479 kn

Skinny traperice i dalje vladaju modnim tronom, a stigao je i trendovima prilagođeni model visokog struka s pojasom u formi mašne.

New Yorker, 229 kn

Vrlo atraktivan komad, koji bismo svi poželjeli imati u ormaru, dolazi u crnoj varijanti, a osim inovativnih nogavica s dvostrukim nedovršenim rubom, ima i pojas koji se veže kao na kimonu.

Orsay, 249,90 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Tako specifičan

Vojničke čizme

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići