Vojničke čizme

U obuću s karakterom svakako spadaju military čizme koje, iako pomalo robusne, itekako dobro izgledaju i u varijantama sa suknjom ili haljinom

Njihovo urbano lice otkrile su modne influencerice koje su ih uvrstile u kombinacije uz izazovne kožne komade, ali i lepršave haljine te raskošne bunde, uz koje ove popularne čizme izgledaju itekako cool i cijelom looku daju jednu neodoljivu, fashion notu.

Elegantna verzija dolazi u užoj formi i ima tanki potplat. Zanimljiv detalj je i bočni cif koji otkriva atraktivan crveni element.

CCC, Lasocki, 549 kn

Blještavi dodaci upotpunjuju ove ‘it’ čizme u obliku kukice za vezanje, oko potplata, ali i na samom vrhu, kao prednja kapica u sjajnoj varijanti.

Catwalk, Deichmann, 369 kn

Šminkerske čizme visokog sjaja na sebi nose atraktivne aplikacije prepoznatljivog brenda, koje će se odlično uklopiti uz mnoge trendi outfite.

Guess, Fashion&Friends, 1189 kn

Još jedan cool model dolazi u kombinaciji kože i rebraste tkanine. Nosite ga uz omiljene haljine i suknje za snažan suvremeni dojam.

Zara, 349,90 kn

Čizme koje se sastoje od glatke teksture i efektnih prošivenih dijelova itekako će podići svaki look, a najbolje će funkcionirati uz uske modele hlača ili kraće suknje.

Parfois, 350 kn

Inačica vojničkih čizama u modernom se izdanju sastoji od ukrasnog vezanja i zatvarača koji ima praktičnu funkciju, a jednako dobro će izgledati uz primjerice military stil, ali i inovativnu eleganciju.

Bugatti, Humanic, 699 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

S primjesom ljubičaste

U zagrljaju pidžame

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići