Crop top

Donosimo neodoljive kombinacije koje ćemo, vjerujemo, imati priliku uskoro prošetati!

Među njima se nametnuo jedan davno zaboravljeni – crop top koji se nosi ne samo u sportskim varijantama već i uz ozbiljne, poslovne outfite, naravno ispod sakoa. Pogledajte prijedloge kako kombinirati zadani element uz svakodnevne lookove.

Žensko odijelo spada među najpoželjnije proljetne artikle, naročito ako dolazi u cool nijansi. Da bi bilo još atraktivnije, tu je i top u istoj boji te tenisice koje pružaju poželjnu udobnost. Kao naglasak dobrom stilu odličan detalj je višebojna torbica i upečatljiv mirisni trag.


Parfem Miss Dior Rose N’Roses, Douglas, 665 kn; maska za pametni telefon, Swarovski, 499 kn; sako, Mango, 249,90 kn; hlače, Mango, 199,90 kn; tenisice adidas, Buzz, 999 kn; torba, Aldo, 450 kn; top Guess, Peek&Cloppenburg, 159,95 kn

I neizostavan komad poput traperica idealan je partner topu. Tako se uz jeans zanimljivo uklopio i satenski top, koji se nosi uz lagani ogrtač u sličnoj nijansi. Ovaj outfit najbolje će upotpuniti sandale vrtoglavovisokih potpetica, kao i stylish ruksak, koji je izrazito chic, ali i praktičan. Umjesto nakita, minimalistice će oduševiti elegantan ručni sat.

Ogrtač Joseph Janard, Peek&Cloppenburg, 1399 kn; ruksak Guess, Humanic, 999 kn; hlače, Orsay, 299,90 kn; ručni sat Pierre Lannier, Watch Centar, 649 kn; top, Zara, 119,90 kn; sandale, Aldo, 630 kn

Ako kao modna odlikašica vjerno slijedite modna pravila, onda znate da je kratke gornje komade najpoželjnije kombinirati uz visoki struk. Izvrstan primjer tomu su traperice visokog struka i top nadahnut klasičnim bijelim T-shirtom. Robusne tenisice u dvije nijanse također će se dobro nadovezati na pastelni sako, tvoreći savršen urbani mix. Na odmet nisu ni efektna maska za mobitel i hranjiva krema za suhu kožu lica.

Hlače Guess, Fashion&Friends, 959 kn; sako, H&M, 199 kn; top, New Yorker, 24,90 kn; tenisice Nike, Shooster, 669 kn; hidratantna krema za izrazito suhu kožu Clarins, Müller, 382,90 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Jedan sako – tri outfita

Decentni ukrasi

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići