Decentni ukrasi

Kako bismo vam nadolazeće dane, koje ćemo provesti kod kuće, učinili zanimljivijima i ljepšima, nastavljamo s onime što svi volimo – modom, ljepotom i korisnim savjetima

Danas ćemo se pozabaviti jednim od najljepših modnih dodataka – ogrlicama. Naime, već neko vrijeme u fokusu su modeli u formi tankog lančića s privjeskom, koji odlično pristaju uz gotovo sve kombinacije. Tako jednostavne, one su idealan dodatak stilu. Odlično će pristajati uz dnevne i poslovne outfite, ali i one zavodljive, večernje.

U srebrnom izdanju, tu je nježan, tanki lančić s upečatljivim privjeskom u obliku zmije optočene blještavim kamenčićima.

New Yorker, 29,90 kn

Za sve žene koje vole originalan dizajn, idealna je ogrlica koja kombinira više atraktivnih privjesaka na samo jednoj kariki.

Swarovski, 990 kn

Pročišćeni minimalizam predstavlja model koji čini zanimljiv kontrast između delikatnog lančića i privjeska kružnice, kao simbola vječnosti.

H&M, 69,90 kn

Biseri su oduvijek pojam otmjenosti pa ne možete pogriješiti odaberete li ogrlicu upravo s tim chic detaljem.

Mango, 99,90 kn

Kombinacija različitih materijala tvori efektan komad nakita, čije karike upravo zbog toga dolaze do posebnog izražaja, a privjesak u nepravilnoj formi daje im dodatni šarm.

Parfois, 80 kn

Asimetrija može biti itekako interesantna, pogotovo ako je riječ o nakitu. Nepravilno složene karike nadopunjene su velikim kamenom, također nepravilnog oblika.

Zara, 139,90 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Ključni komadi

Jakne s remenom

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići