Kultni makeup

Klasik koji nikada ne izlazi iz mode je crveni ruž

Osim što je znak samopouzdanja, kao što je govorila slavna glumica Marilyn Monroe, uz pravu nijansu i zubi će izgledati bjelje. U novoj sezoni, nose se svi tonovi od jarko preko koraljno crvene pa sve do grimiznocrvene i boje vina. Ipak, crveni ruž treba znati nanijeti i nositi. Primjerice, olovka kojom obrubljujete usne ne smije biti tamnija od boje ruža. Mat ruževi su trajniji i daju klasičan look, dok su kremasti dobri želite li prirodniji efekt. Žudite li za sjajnim usnama odaberite sjajilo.

„Žene koje nose crveni ruž imaju više samopouzdanja, osjećaju se atraktivnije i dominantnije i to je vjerojatno jedan od razloga zašto imaju i uspješniju karijeru od ostalih žena“, istaknula je Ros Simmons, menadžerica kozmetičke kuće Vie at Home.

Riječ ruž dolazi od francuske riječi rouge što znači crveno i do druge polovice 20. stoljeća ruž za usne je bio definiran nijansama iste. U najnovijim neodoljivim božićnim makeup kolekcijama glavnu ulogu ima upravo crveni ruž.

Tako Chanel u najnovijoj liniji Collection Libre Numéros Rouges predstavlja ikonski crveni ruž za usne personaliziran jedinstvenim podtonom za svaku ženu. Legendarna dizajnerica Coco Chanel, baš kao i glumica Marilyn Monroe, nikad nije bila bez crvenog ruža te se na njega gledalo kao na dio njihovog osobnog potpisa.

Chanel – Collection Libre 2017 Numéros Rouges, ruževi u neuobičajenoj crvenoj ambalaži

Stoga i Lucia Pica, direktorica i dizajnerica makeup linija, u novoj kolekciji taj pojam osobnog potpisa nastoji prenijeti i pružiti svakoj ženi. Četiri crvena ruža za usne, dvije klasične Rouge Allure nijanse te dva matirana Rouge Allure Velvet ruža čine srce kolekcije. Crvene usne također će pružiti i dvije nijanse sjajila Rouge Coco Gloss True, blistava svijetlo koraljna i Romance, duboko crvena.

Chanel – Collection Libre 2017 Numéros Rouges, blagdanska kolekcija

“Razlog zbog kojeg različite crvene boje djeluju drugačije na različitim ljudima je u podtonovima na vašoj koži. Uvijek možete nositi crveno, čak i ako niste izraziti tip djevojke u crvenom. Ključ je u tome da ne budete previše izričiti“, kaže Luca Pica.

YSL – Dazzling Lights, blagdanska kolekcija

Neodoljivu, punokrvnu boju ruža u svojoj je blagdanskoj kolekciji Dazzling Lights predstavio i YSL. Tako je Rouge Pur Cuture u kolekcionarskom izdanju lansiran u dosad najizazovnijoj varijanti, u kojoj je na vrhu ruža ugravirana eksplozija vatrometa.

Dior – Precious Rocks, ruž Diorfic Khôl

Glamurozno izdanje limitiranog crvenog ruža u svoju je najnoviju liniju Precious Rocks uvrstio i Dior koji nudi savršene dugotrajne baršunaste teksture ruževa. Pronađite svoju nijansu, nanesite ruž na usne i slavite život, jer crvena boja označava upravo njegovu radost!

DiorPrecious Rocks, mat ruž Diorific Matte Fluid i lakovi Diorific Vernis Liner

 

Chanel
Rouge Allure br. 667, N°4
Müller, 286 kn
YSL
Rouge Pur Couture br. 1,
Le Rouge
Müller, 279,90 kn
Dior
Diorific Khöl br. 751,
Intense Garnet
Douglas parfumerija, 319 kn
Essence
Müller, 19,90 kn
Chanel
Rouge Coco Gloss br. 784,
Romance
Müller, 242 kn
Catrice
Ultimate Matt
Müller, 31,90 kn
Dior
Diorific Matte Fluid br. 006,
Glory
Müller, 313 kn

 

Foto: Press

INSPIRIRAJTE SE

Neodoljivi mirisi i teksture

Hot metal trend

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići