CURL POWER: Evo kako postići frizuru koju je popularizirala Beyoncé

Sve za velike kovrče kod kuće

Nakon Super Bowla uvijek se priča o nekoliko stvari: reklamama u kojima su gostovali poznati, nastupu tijekom poluvremena i na koncu, o utakmici.

No ove godine najviše se pričalo o frizuri koju je na ovom popularnom sportskom događanju nosila Beyonce.

Riječ je o voluminoznoj frizuri, koju u svijetu frizerstva nazivaju “Texan Hair”, a zapravo je to dobro stilizirana i isfenirana kosa koja uz nekoliko trikova dobije grandiozne kovrče.

Iako izgleda kao da biste za nju trebali nazvati salon, možete iskopirati ove ženstvene velike lokne popularne glazbene dive i kod kuće.

Popisali smo sve što vam treba, a uz malo truda, frizura vam može potrajati i nekoliko dana.

 

Za početak, prije pranja kose, na dlan nanesite nekoliko kapi ricinusovog ulja koji će vašu kosu učiniti podatnom. Omotajte je u ručnik na minimalno pola sata te nakon toga šamponirajte.

 

Oleotherapy, Farmacia.hr, 6,13 €

Nakon pranja kose, važno je da na nju nanesete sprej koji će zaštititi vašu kosu od topline.

Syoss, dm, 5,70 €

Kako bi se vaše kovrče bolje primile i duže trajale, na kosu nakon toga nanesite i pjenu. O količini ovisi dužina i gustoća vaših vlasi.

John Frieda, Douglas, 10,49 €

Nakon toga, osušite kosu do nekih 80 posto i uvijte ih u viklere te ostavite minimalno dva sata, a idealno do jutra. Ovaj proces olakšat će vam i rotirajuće četke koje će kreirati ovu raskošnu frizuru.

Dyson, Sancta Domenica, 769.€

Remington, Elipso, 82,16 €

Cijeli “Texan Hair” efekt ne bi bio potpun bez laka za kosu, koji nježno nanesite na svoje predivne velike kovrče.

Taft, Müller, 3,44 €

 

Foto: Canva, press Dyson, John Frieda, Taft

 

Beauty manikura: Volimo nokte neutralnih boja

Must-have basic komadi koje morate imati u svome ormaru

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići