Cut out – hrabri izrezi koje trebate imati

Odvažite se na cool krojeve

Nova sezona kao da je unijela svojevrsnu revoluciju u modu. Jasno, ni približno kako su se takve promjene događale kroz povijest, ali svejedno dovoljnu da shvatimo kako su među trendove stupila neka nova pravila. Cirkularnost trendova i nije neka novost i u pravilu se svakih 20-ak godina događa povratak određenih takozvanih retro trendova. Pa su tako sada na red došle rane dvijetisućite koje niti onda nisu bile baš po svačijem ukusu. Ekstravagantne po pitanju boja i krojeva, ali i razgolićavanja, na prvo su mjesto gotovo uvijek stavljale tijelo.

Isto se ponavlja i sada velikim povratkom crop topova i topića, ali i trenda razgolićavanja trbuha čak i u dnevnim kombinacijama. No kao što smo spomenuli, taj modni pravac nije u potpunosti po svačijem ukusu i niti primjeren svakoj prigodi. Međutim, u isto vrijeme nudi modnu igru koja unosi zabavu u svakodnevno odijevanje i na kraju rezultira zanimljivim kombinacijama koje vas ističu u masi.

Diesel, Fashion&Friends, 1950 kn

H&M, 119 kn

Zato, ako želite prigrliti trend razgolićavanja, ali pritom to želite odraditi na što decentniji način, cut out komadi pravi su način. U klasičnom kroju s taktički izrezanim dijelovima koji otkrivaju tek djelić kože, osim što zrače seksepilom, mogu ponuditi i određenu dozu elegancije. Pogotovo na jednostavnim crnim haljinama koje same po sebi, neovisno od kojeg materijala bile izrađene, daju dozu sofisticiranosti i komad su koji svaka žena mora imati u svojoj garderobi.

Mango, 449,90 kn

Tommy Hilfiger, 699 kn

Ako pak želite postići dodatnu dozu primjetnosti, poigrajte se vibrantnim koloritom kojeg ovog proljeća u ponudi ne manjka. Zelena kao boja sezone, narančasta kao topla boja koja kombinira vatrenost crvene i pozitivu žute ili pak uvijek elegantni plavi tonovi koji bez obzira na nijansu unose nešto kraljevsko u outfit. No posebna poslastica za sve one koje se ne boje iskočiti iz okvira dolazi u formi sakoa i sako-haljina s cut outima na predjelu struka. Za večernje prigode savršen balans profinjenosti i wow efekta gole kože koja proviruje sa strane, a u dnevnima cool komad koji je kao stvoren za još uvijek poželjno slojevito odijevanje.

Zara, 249,90 kn

Bershka, 299,90 kn

Stradivarius, 99,90 kn

Foto: Stradivarius i press

INSPIRIRAJTE SE

Velike sunčane naočale ponovo su in

Proljetni trendovi po izboru @stazisweets

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići