Velike sunčane naočale ponovo su in

Vrijeme je za nove modele

Nakon što je posljednjih godina po pitanju sunčanih naočala vladalo pravilo što manjih okvira, nova sezona donijela je drastičnu promjenu. Vratili su se masivni okviri i tako razveselili brojne žene koje u moru mini modela nisu mogle pronaći odgovarajuće. No to ne znači kako je završila vladavina inovativnog dizajna koji naglasak stavlja na vaše lice. Dapače, veliki su okviri još zanimljiviji, primjetniji i dolaze u širokoj paleti boja.

Zelena kao jedna od vodećih boja ovog proljeća nevjerojatno dobro pristaje okvirima sunčanih naočala. I sasvim je svejedno govorimo li o modelima strogih kockastih linija ili nekom od dinamičnijih izdanja. Ništa manje efektna neće biti niti ružičasta opcija koja, iako možda neće u potpunosti štititi od sunca, može biti genijalan statement komad vaše dnevne kombinacije.

Aldo, 140 kn

Nicole Marie, 280 kn

Nova sezona donijela je i novo izdanje jednog od ženama omiljenijih modela sunčanih naočala. Mačkasti okviri postali su hit na manjim i ovalnim naočalama, ali sada dolaze i na masivnim pravokutnim. Uz to, pronaći ih možete u klasičnim bojama, ali i zanimljivim nijansama poput ovih žutih koje će izvrsno izgledati na preplanuloj koži.

Dolce&Gabanna, Optika Anda, 1890 kn

Iako trendovi, samim time i ponuda kako odjeće tako i modnih dodataka vrvi intenzivnim bojama ne znači kako je klasika pala u zaborav. I dalje ćete bez puno muke pronaći crne i smeđe sunčane naočale, no naš prijedlog ipak ide na kombinaciju. Crni okviri u spoju sa staklima u boji vrlo su efektan dodatak koji ćete istovremeno lako spajati s outfitom kao i one u punoj boji, ali se i isticati u masi.

Fendi, Optika Optotim, 1584 kn

Zara, 139,90 kn

Sve ljubiteljice ženstvenog stila teško da će odustati od okvira u uzorku kornjačevine. On svoje mjesto pronalazi u svakoj sezoni i jednostavno se prilagođava svim trendovima. Pritom garantirano daje chic prizvuk ma koliko otkačen dizajn okvira bio. A ove sezone nosi se na dinamičnim okvirima koji se savršeno uklapaju u elegantne kombinacije.

Mango, 129,90 kn

Foto: Pexels i press

INSPIRIRAJTE SE

Matching torbe i cipele – povratnički trend koji odobravaju sve generacije

Popularna psihologinja s TikToka napisala je hit-knjigu

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići