Damski detalj za podizanje dnevnih lookova

Sunčane naočale s lančićem

Na spomen lančića za naočale većina se sjeti baka kojima su dioptrijske naočale najčešće stajale oko vrata poput ogrlice. Stoga nije ni čudno što ovaj dodatak povezujemo s modom za uglađene gospođe u godinama. Srećom, moda se mijenja i ono na što se jedne sezone gleda s prijezirom već iduće može postati jedan od vodećih trendova. Upravo se to dogodilo i s lančićima za naočale koji su ovoga ljeta postali jedan od must-have komada uz koji svaki outfit postaje vrlo chic.

Doslovno preko noći počeli smo primjećivati sve veći broj vodećih fashionistica, ali i ostalih dama koje drže do svog stila, što su svoje sunčane naočale ukrasile zanimljivim detaljem koji je gotovo preuzeo ulogu nakita. Tako su neke svoj omiljeni model nadopunile zlaćanim lančićima koji crnim naočalama daju dodatnu notu elegancije. Neke su, pak, posegnule za šarenim izdanjima prepunim sitnih perlica koje i najobičnije okvire čine maštovitima. I kako to obično biva, ta je nekolicina odjednom popularizirala ovaj modni dodatak koji nas je donedavno uglavnom činio samo starijima. Sada, međutim, lančići na sunčanim naočalama postali su izvrsna podloga za iskazivanje maštovitosti i raspoloženja.

Sunčane naočale, Aldo, 84 kn; lančić, Aldo, 75 kn

Gucci, Optika Anda, 3650 kn

Sunčane naočale, H&M, 69 kn; lančić, H&M, 59 kn

Osim što su praktičan dodatak koji osigurava da nam naše miljenice uvijek budu tu negdje pri ruci, lančićima za naočale možemo dodatno stilizirati i oplemenjivati svakodnevne lookove. Osim toga, omogućuju nam i da samo jednim sunčanim naočalama postignemo drugačiji dojam, ovisno o prigodi za koju se pripremamo. Stoga, ako želite svojim bazičnim sunčanim naočalama podariti nov život, nabavite nekoliko različitih lančića koje ćete, prema potrebi, bez problema mijenjati. Tako ćete jedan dan sa zlaćanim lančićem na naočalama biti chic dama u dnevnoj šetnji, drugi dan retro kraljica s nanizanim bakrenim ili srebrnastim alkicama, a treći, pak, razigrana djevojčica sa šarenim perlicama koje su kao stvorene za plažu.

Sunčane naočale, Nicole Marie, 200 kn; lančić, Nicole Marie, 80 kn

Sunčane naočale, Zara, 139,90 kn; lančić, Zara, 79,90 kn

Foto: Press

INSPIRIRAJTE SE

Beauty školica: Zaštita kose od sunca

Sale komadi za kombinacije sa stavom

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići