Darovi koji će oduševiti svaku ženu

Nepogrešivi prijedlozi

Veliki broj žena tvrdi kako nemaju nikakvih želja kad su darovi u pitanju. Nekad je razlog skromnost, nekad činjenica da uglavnom same kupuju ono što žele. Međutim, koji god razlog bio, budete li ih poslušali, učinit ćete veliku pogrešku. Ipak, to ne znači da je svaki dar bolji od nikakvog i da ne možete pogriješiti što god odaberete. Stoga, ako i vas muči razmišljanje što ćete darovati ženama u svom životu, donosimo sedam univerzalnih prijedloga među kojima ćete sigurno pronaći idealan. Naravno, ovaj popis ne morate slijepo slijediti, nego vam može poslužiti kao inspiracija na kojoj ćete temeljiti konačan odabir.

Njegujete li i dalje klasične običaje darovanja konkretne stvari upakirane u lijepi papir, opciju poklon-bona možete zamijeniti jednom od dvije univerzalne opcije. Nakit će biti nepogrešiv dar za gotovo svaku ženu, no pri odabiru se uvijek vodite njenim ukusom. Isto će vrijediti i za ručne satove koji su bezvremenski klasik koji baš svaka žena treba imati u svojoj kolekciji modnih dodataka. A kako dolaze u raznim izdanjima, imate pregršt izbora – analogna opcija za dame koje njeguju klasiku, digitalni za sve one koje vole retro prizvuk 80-ih i 90-ih, a za sportašice i obožavateljice tehnologije tu su pametni satovi koje će obožavati.

Swarovski, 1250 kn (165,90 €)

Rosefield, 1191 kn (158,07 €)

Kad smo već na temi tehnologije, novi gadget bit će pun pogodak i za ljubiteljice tech svijeta, ali i za zaposlene žene kojima je potreban svakodnevni pomagač. U svakom slučaju, najbolja opcija bit će tablet koji je savršena kombinacija mobitela i laptopa te, što je najvažnije, stane u svaku poslovnu torbu.

iStyle, 6599 kn (875,84 €)

Fashionistice u vašem okruženju najsretnijima će učiniti poseban komad odjeće ili pak modni dodatak koji se uklapa u njihove svakodnevne outfite. S obzirom na to da je novogodišnja noć iza ugla, elegantna haljina koju će moći nositi na već isplaniranom izlasku iznenadit će je kao malo koji dar koji pronađe ispod drvca. A kada su modni dodaci u pitanju, torba će biti najbolji dar. Poznajete li dobro ukus žene kojoj darujete, odabir će biti jednostavan, ali ako niste sigurni, crna nijansa na klasičnom dizajnu spasit će vas višesatnog razmišljanja.

Jake’s, Peek & Cloppenburg, 459,99 kn (61,05 €)

Aldo, 490 kn (65,03 €)

Za kraj ostavljamo još jednu potpuno ziherašku opciju. Beauty poklon-paketi možda slove kao jedni od najnemaštovitijih darova, ali garantiramo da će i dalje biti hit. Osobito ako su od brenda koji već poznaje i voli. I sasvim je svejedno odaberete li proizvod koji već koristi ili se odlučite za neki novitet koji još nije stigla isprobati, možete biti sigurni da će biti totalno oduševljena.

L’Occitane, 560 kn (74,32 €)

Foto: Pexels i press

Jedini pulover koji vam je potreban ovog prosinca

3 prijedloga za stylish advent

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići