Jedini pulover koji vam je potreban ovog prosinca

Uskočite u blagdanski duh

Stiglo je vrijeme za omiljeni modni prekršaj – „ružne božićne džempere“! U redu, možda su „prekršaj“ i „ružni“ pregrube riječi. No, moramo biti iskreni i priznati kako se ovaj odjevni komad nikad nije, a vrlo vjerojatno i neće nalaziti na popisu trendova. Ipak, ta činjenica neće utjecati na njihovu popularnost među svim generacijama i spolovima diljem svijeta. Zato smo prošetali omiljenim trgovinama i sastavili naš popis favorita koji i ove godine rado dijelimo s vama. Zavirite u ove neodoljive šarene primjerke i dočekajte blagdane u maštovitim outfitima.

Nitko ne nosi ove pulovere tako dobro kao djeca. Djevojčice i dječaci svih uzrasta u ovim zanimljivim i šarenim komadima izgledaju toliko neodoljivo da bismo ih najradije svaki dan u njih odijevali. A za to su najodgovorniji njihovi široki osmijesi i vedre naravi koji do posebnog izražaja dolaze u ovo blagdansko vrijeme. Pa tako odjeveni u preslatke puloverčiće ponosno hodaju od jednog do drugog člana obitelji kako bi se pohvalili svojim modnim odabirom, ali i darovima koje su pronašli pod okićenim drvcem. I sasvim je svejedno hoće li izabrati tipične primjerke s klasičnim božićnim motivima ili neutralnije opcije koje će moći nositi tijekom cijele zime jer će u svakom izgledati savršeno.

C&A, 135,55 kn (17,99 €)

Zara, 159,90 kn (21,22 €)

H&M, 150,61 kn (19,99 €)

Zara, 139,90 kn (18,57 €)

Bez obzira na to što se ponekad osjećamo previše odraslima za ovakav tip modne igre, blagdani u svima nama probude onaj dječji žar koji nikad ne nestaje. Stoga, iskoristite ove blagdane kako biste se barem na mjesec dana prestali shvaćati toliko ozbiljno i uskočite u jedan od genijalnih božićnih džempera. Kao i dječji, on može biti nešto decentnijeg dizajna koji će se bez problema uklapati u ostatak vaše zimske garderobe ili pak neka totalno neočekivana šaljiva varijanta kojom ćete oduševiti obitelj i prijatelje koji vam dolaze u goste. Ovih blagdana pronađite svoj dizajn i zabljesnite u totalno novom modnom svjetlu koje će vas sigurno s fotografija uveseljavati još godinama poslije.

H&M, 188,29 kn (24,99 €)

McNeal, Peek & Cloppenburg, 459,95 kn (61,05 €)

Oysho, 299,90 kn (39,80 €)

Lauren Ralph Lauren, Peek & Cloppenburg, 2299 kn (305,13 €)

Foto: Pexels i press

INSPIRIRAJTE SE

3 prijedloga za stylish advent

Super ideje za pune čizmice i široke osmijehe

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići