Decentne ogrlice

Nakon vladavine glomaznih ogrlica, lanaca i chokera, sada su u prvi plan došli tanki lančići s privjeskom ili pak niz od nekoliko njih

Njihova odmjerena forma otmjeno naglašava dekolte. I bez obzira na to hoćete li ih nositi na golu kožu ili pak preko odjeće, oni će cjelokupnom stylingu dati jedan poseban, elegantan štih.

Lančić s upečatljivim medaljonom na kojem se nalazi lik anđela za minimalističke kombinacije nosite kao samostalan nakit. Uz njega možete još isfurati i ručni sat u istom stilu.

Borboleta, 980 kn

Za sve ljubiteljice strogog minimalizma, tu je izrazito tanki model s okruglim privjeskom bez ikakvih natpisa i gravura.

H&M, 34,90 kn

Avangardan dizajn privjeska poželjan je i u ovoj formi, za žene koje vole originalne i inovativne kombinacije.

Mango, 99,90 kn

Dugački model idealan je za outfite u kojima želite vizualno izduljiti gornji dio tijela.

New Yorker, 29,90 kn

Izrazito popularne su i forme koje se sastoje od niza lančića i privjesaka, a kojima možete postići wow efekt, naročito uz monokromatske lookove.

s.Oliver, 179 kn

Još jedan zanimljiv komad zlaćanog sjaja sastoji se od nešto punijeg lančića i zanimljivog medaljona s likom Napoleona.

Parfois, 80 kn

 

Instagram, @harperandharley

Instagram, @chiaraferragni

Instagram, @fashiioncarper

Instagram, @oliviapalermo

Instagram, @margoandme

 

Instagram, @darjabarannik

Instagram, @carodaur

Foto: Shutterstok, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Nova definicija printa

Volimo prugice!

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići