Nova definicija printa

Nakon što je animal uzorak doživio vrhunac popularnosti, sada je ultimativni hit dezen s likovima životinja

Tako će nas s haljina, košulja, bluza i kombinezona gledati opasni tigrovi, graciozni gepardi ili pak egzotične šarene ptice. Trend nije zaobišao ni nakit pa će naušnice krasiti lisice, a satove pčelice. Lepršavu haljinicu minimalističkog kroja ukrašavaju papige, plamenci, paunovi i are. Ovaj efektan print unijet će svježinu u ljetne večeri uz koktele.

Haljina, Zara, 119,90 kn

Ručni sat uvijek je važan dio dobrog stylinga. Sada pak birajte onaj zlaćanog sjaja, elegantne forme i ukrašenog zadanim elementima.

Ručni sat Olivia Burton, Krona, 1590 kn

Košulja kao bazični dio garderobe više nije samo crna ili bijela, sada mora imati print s jednom od životinja koje izazivaju strahopoštovanje.

Košulja, s.Oliver, 319 kn

Poznat po specifičnom i originalnom dizajnu, Kenzo je kreirao zanimljivu bočicu parfema koja uz minimalističke linije sadrži raskošan čep zlatnog sjaja u formi slona.

Parfem Kenzo Jungle, Douglas, 30 ml, 489 kn

Ženstvena haljina na kopčanje koja prati liniju tijela ima rubove ukrašene diskretnim volanima, a teksturu joj krasi print sa zebrama. Nosite je uz uz visoke potpetice i trendi ogrlicu s privjeskom.

Haljina, New Yorker, 129 kn

Ukoliko ne volite šarene printove, dovoljno će biti da uz malu crnu haljinu, elegantne salonke i pismo torbicu isfurate raskošne naušnice u obliku lisice i njenog kitnjastog repa, optočene blještavim kristalima.

Naušnice, Swarovski, 999 kn

Foto: Zara i press

INSPIRIRAJTE SE

Ženstveni kombinezon

Nova romantika

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići