Ključni komadi

Neodoljive i upečatljive nijanse našle su se na ultimativnim modelima sezone

Ovaj najnoviji spektar tako je osvojio kolekcije high street trgovina, a uskoro i vaše ormare. Želite li ostvariti besprijekoran stil, tu su elementi koje svakako morate uključiti u svoje proljetne lookove. Donosimo vam osnovne smjernice prema kojima ćete moći bazirati kombinacije za modnu peticu.

Mokasine su najvrući i obavezan trend. Svakako nabavite model od meke kože i to u što upečatljivijoj nijansi s efektnim kićenkama.

Cipele, H&M, 149 kn

Kožne jakne vječan su komad s kojim ste uvijek na dobitku. Uz klasičnu crnu, sada morate imati i jednu u boji, koja će osvježiti svaki outfit.

Jakna, C&A, 249,90 kn

Torba, omiljeni dodatak većine žena, ostaje u granicama konvencionalnog dizajna, a novost su ukrasni elementi i obavezna snažna boja.

Torba, Aldo, 380 kn

Plisirana suknja i dalje će nas oduševljavati svojom neupitnom dozom ženstvenosti, a naročito ako dolazi u popularnoj žutoj nijansi.

Suknja, New Yorker, 159 kn

Lagani kaputić strukirane forme i pročišćenih linija idealan je za ljubiteljice minimalizma i chic izričaja.

Kaputić, Orsay, 429,90 kn

Hlače uskih nogavica s ukrašenim strukom također su zadani model. Ipak, najvažnija stavka je boja u fuksija ili crvenoj varijanti.

Hlače DKNY, Peek&Cloppenburg, 1099 kn

Veliki povratnik na modna vrata je tunika, koja prema najnovijem diktatu ima naborane dijelove i ležernu formu, a nosi se uz uske traperice i salonke nižih potpetica.

Tunika, Zara, 229,90 kn

Foto: Shutterstock, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Ženstvenost na djelu

Proljetni kaputi

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići