Detalji koji zrače elegancijom

Jako je malo potrebno da svaka dnevna soba zablista u luksuznom ozračju

Nije rijetkost da se u svakome od nas pojavi želja za promjenom u svom okruženju. Ponajviše se to odnosi na dom, odnosno prostorije u kojima provodimo najviše vremena. Međutim, veliki zahvati često nisu opcija pa sve završi u maštanjima bez realizacije. No čak i nekoliko detalja može promijeniti ozračje koje vlada dnevnom sobom i blagovaonicom.

Za početak, čist i uredan prostor učinit će najveću razliku. I dok uglavnom u hodu kroz dan pospremamo stvari na svoje mjesto, čišćenje je sasvim druga priča. Jer, moramo biti iskreni, rijetko tko uz posao i brojne obveze stigne usisavati baš svaki dan. Srećom, tehnologija radi u našu korist, posebno kad su robotski usisavači u pitanju pa nas uz njih svaki dan može dočekati čist stan.

iRobot Roomba, Sancta Domenica, 2699 kn

Osjećaj luksuza donijet će i dobro odabran miris koji će decentno stvarati posebnu atmosferu. A s vremenom, kao i kod parfema, specifičan miris će postati zaštitni znak vašeg doma po kojem će vas svi prepoznati. Potrebno je samo pronaći onaj čije arome najviše odgovaraju vašem ukusu, a pakiranje ujedno služi kao dekoracija na polici.

Atelier Rebul, 275 kn

Kad već pričamo o aromama, ona svježe skuhane kave zaista nema premca. Odiše posebnom toplinom i poziva na trenutke opuštanja i druženja. Iako će brojni za šalicu sreće otići u omiljeni kafić, poseban će luksuz biti donijeti kafić u vaš dom. Pa će tako aparat za kavu postati vaš najbolji prijatelj s kojim ćete u svakom trenutku pritiskom na gumb imati savršenu šalicu kave u rukama.

Jura E6, Elipso, 4999 kn

Za dozu elegancije u svakom domu, a posebice na blagovaonskom stolu bit će zaduženo posuđe. Neovisno o tome preferirate li neutralan kolorit tanjura, zdjelica i posuda ili pak volite šarenilo, odabirom komada elegantnih linija i zanimljiva dizajna postići ćete dojam luksuza. I, naravno, veliku će razliku činiti ako sve posuđe bude iz istog seta i stvori pravu vizualnu harmoniju druženja uz finu hranu.

Sedmodijelni set tanjura Villeroy & Boch, Müller, 2739 kn

Set šest čaša Brandani, LONCI & POKLOPCI by Bajde, 245 kn

Set od tri zdjelice Villeroy & Boch, Müller, 509,90 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Doručak iz djetinjstva: Šmorne

Knjige koje će vas napuniti energijom

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići