Detalji u bojama proljeća

Mali makeover doma

Proljetno čišćenje rutina je koja gotovo niti jednom domu nije strana. Uglavnom kreće rotacijom odjevnih komada i prelaskom iz zimske garderobe u onu materijalima laganiju. Najčešće se nastavlja brisanjem podova i pranjem prozora, a nastavlja svim onim zadacima koje odgađamo tijekom zime. Ovaj ritual osvježava prostor i priprema nas na postupno otvaranje prozora i puštanje proljetnog zraka i topline u naše živote. No, za potpuno osvježavanje bit će potreban i pokoji detalj kojim ćemo oplemeniti prostor i koji će simbolizirati buđenje prirode. A najbolji početak bit će dodavanje boja!

Ukrasni jastuci i tepisi učinit će najveću promjenu u dnevnoj sobi. Iako većina dolaskom toplijih dana tepihe posprema stavljajući ih tako na čekanje do dolaska sljedećih hladnih dana kad će nam njihova toplina biti itekako potrebna. Međutim, i u toplim sezonama tepisi su dobrodošla zaštita, osobito ako domom dominiraju pločice koje su, bez obzira na izvanjsku temperaturu, uvijek hladne. Kad su ukrasni jastuci u pitanju, ograničenja po sezonama gotovo da i nema jer su oni vječni stanovnici naših sofa. Stoga je najbolja promjena koju možete napraviti to da baršunaste i krznene jastuke zamijenite onima s pamučnim navlakama.

Tepih Centar, 87,46 € (658,97 kn)

HOMEdeco, 5,97 € (44,98 kn)

Svježinu u prostor najbolje ćete unijeti mirisima. Aromatične svijeće i difuzori i dalje su jedni od favorita koje možete upotrebljavati prema potrebi. Osim toga, lagano treperenje svjetlosti svijeće daje atmosferu koju će klasično svjetlo, ma koliko prigušeno bilo, u večernjim satima teško nadmašiti. No, prije nego što prostor počnete oplemenjivati omiljenim mirisnim notama, osvježite sav tapecirani namještaj. Najjednostavniji način bit će usisavanje i korištenje manjeg parnog glačala, što će pomoći u osvježivanju nakon dugih zimskih mjeseci korištenja.

Yankee Candle, Hoću knjigu, 4,98 € (37,52 kn)

Russell Hobbs, Sancta Domenica, 33,90 € (255,42 kn)

Prostor koji najviše voli boje, a ujedno je i najjednostavniji za oplemenjivanje detaljima je kuhinja. Prostorija koja je i inače poznata kao srce doma, mjesto je u kojoj se, htjeli mi to ili ne, uglavnom najviše zadržavamo. Bilo za pripremu obroka, bilo za njihovu konzumaciju. Tako će i ovog proljeća novi set šalica i malih kuhinjskih pomagala biti odličan način podizanja raspoloženja bojama. A kao i u modi, tako će i u kuhinji najbolja opcija biti plavičasti tonovi te cvjetni uzorci koji su neprikosnoveni vladar proljetnih printova.

Ariete, Elipso, 62,25 € (469,02 kn)

LONCI&POKLOPCI by Bajde, 34,50 € (259,94 kn)

Foto: Pexels i press

Trendovi kojima se veselim ovog proljeća

Povratak ruževa

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići