Detox maska s aktivnim ugljenom

Isprobali smo Daytox Peel-Off masku koja se može koristiti više puta i na različitim dijelovima lica, ovisno o tome koji se njegov dio bori s nečistoćama. Dolazi u praktičnom pakiranju, laganom za istiskivanje i korištenje, polutekuće je teksture i crne boje zbog aktivnog ugljena koji je njen sastavni dio

Nanosi se vrlo jednostavno, prstima ili kistom, izbjegavajući područje oko očiju i obrva. Ima jako ugodan miris jer sadrži hipoalergen parfem. Ostavite masku na licu 30-ak minuta i ne brinite ako osjetite zatezanje i ograničenu mimiku lica, to je posve normalno jer se maska suši.


Nakon što se maska osušila, lagano je skinite prstima. Proces skidanja nije nimalo bolan, a ako dio maske ostane na licu nakon skidanja, vrlo jednostavno ga uklonite vlažnim ručnikom. Na uklonjenoj masci vidjeti ćete nečistoću koju je izvukla iz vaših pora, odnosno bijele točkice, a lice će vam biti osjetno čišće, zategnutije i poprimit će sjaj te ćete izgledati svježije.


Daytox Peel-Off maska dolazi u pakiranju od 100 ml, proizvedena je u Njemačkoj, ne sadrži silikon, paraben i parafinska ulja te nije testirana na životinjama.


Ovu masku pronađite u City Centeru one West i City Centeru one Split u Douglas parfumerijama po cijeni od 122 kn.

Autor: Maja Ješić
Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Kultni makeup

Neodoljivi mirisi i teksture

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići