Dinamični duo: Zajednički stil mame i djeteta

Kombinacije koje povezuju

Odijevanje majke i mališana u zajedničkom stilu može biti zabavna aktivnost koja jača vaš odnos. Zajednički odabir odjeće, usklađivanje stilova, odlazak u shopping po komade koji vam se sviđaju… Sve to potiče na samoizražavanje vaše djevojčice ili dječaka, a može stvoriti trajne lijepe uspomene i postati tradicija koju ćete obje vječno pamtiti.

Predlažemo da se okušate u slaganju odjevnih kombinacija s mališanima, za početak preporučujemo uvijek aktualne i vrlo nosive – plavo, bijele prugice.

Prugice odišu pravim ljetnim chicom, a ova haljina na zanimljivo vezanje savršeno se slaže s trendi tenisicama s plavim detaljima i praktičnom smart casual torbom. Sve upotpunite velikim naočalama i dobivate razigrano-opušten izgled.

sunčane naočale Optika Anda, 364 €; torba Aldo, 69 €; tenisice Acis, Buzz, 84,99 €; haljina Mango, 49,99 €

Za pravi “twinning” s vašom curicom odlično će poslužiti prugasta haljinica, udobne tenisice i šilterica da se osjeća potpuno cool.

šilterica Original Marines, Baby Center, 12,95 €; narukvica Argentum, 20,80 €; tenisice adidas, Buzz, 64,99 €; haljina H&M, 7,99 €

Prugasta klasična košulja i kratke trapper hlače izgledaju istovremeno skladno s mamom, ali i individualno. Za potpuni efekt dodajte svom teen dječaku sat identičan tatinom.

košulja Zara, 35,95 €; tenisice Nike, Snipes, 119,99 €; sat Lee Cooper, Watch Centar, 79 €; hlače Pull&Bear, 25,99 €

Suknja i košulja s kragnom u baby blue nijansi odlično se slaže sa sportskim tenisicama koje će vašoj tinejdžerici biti i stylish i udobne. Odličan dodatak je trendi traper šilterica koju neće htjeti skinuti.

šilterica Zara, 15,95 €; mini suknja Bershka, 19,99 €; košulja Stradivarius, 19,99 €; tenisice New Balance, 189,99 €

Foto: Shutterstock

Krizme i pričesti: Kako odjenuti najmlađe

Stylish izbor za dječake

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići