Stylish izbor za dječake

Vrijeme je za shopping

Topli zemljani i blagi neutralni tonovi spojeni s plavom i naglašeni akcentima tople narančaste savršeno prenose jesenske tonove beskrajnih livada i polja. Udobnost i toplina ovakvih kolekcija i ponuda brendova dječacima će pružiti jednaku bezbrižnost kao i bijeg od gradske vreve nakon škole.

Dok ulazimo u jesen, svijet dječje mode prihvaća održivost, kreativnost i funkcionalnost. Od ekološki prihvatljivih tkanina i razigranih printova do svestranih dodataka, dječja odjeća hrabro korača naprijed. Ovogodišnji trendovi potiču samoizražavanje, njeguju okoliš i zadovoljavaju potrebe aktivne, modno napredne djece. Dakle, dopustite dječacima da zablistaju u svojoj modernoj odjeći dok daju izjavu i prihvaćaju svoj jedinstveni stil u živopisnom svijetu mode.

Roditelji znaju da dječja odjeća mora biti jednako praktična koliko i moderna. U 2023. dizajneri stvaraju funkcionalne komade koji se mogu prilagoditi aktivnom životnom stilu djece. Podesivi pojasevi, preklopni rukavi i višenamjenski džepovi postaju norma. Tkanine koje upijaju vlagu i otporne su na mrlje olakšavaju održavanje odjeće svježom i čistom, čak i tijekom igre. Kako moda susreće funkcionalnost dokaz su modeli koje smo pripremili za vas.

Zara, 22,95 € (172,92 kn)

Mango, 19,99 € (150,61 kn)

Intersport, Adidas, 29,99 € (225,96 kn)

Baby Center, 14,99 € (112,94 kn)

Buzz, Nike, 71,44 € (538,26 kn)

Topla paleta zemljanih boja, u malo tamnijim tonovima, zadržana je i u kolekciji za dječake unutar koje sve komade možete međusobno kombinirati. Pamučne majice dugih rukava i hoodice jednako će se dobro slagati s traper hlačama i s trenirkama u bogatoj sivoj boji. Za slojeviti look za hladnije dane, dečki mogu kombinirati majicu preko košulje, a jedino što će im nedostajati u ormaru je jedna od jakni. Osim udobnosti, naglasak je i na činjenici da dječaci žele izgledati stylish u svakoj prigodi jer modni trendovi nisu rezervirani samo za odrasle. Danas, upravo kao i odrasli, i djeca očekuju da u svakoj prigodi izgledaju moderno, i kad idu na rođendansku zabavu i kad se spremaju za izlazak s prijateljima. Stoga je za roditelje postalo bitno mudro birati odjeću za svoju djecu.

Foto: Pexels, press

Blokecore – novi trend koji spaja nespojivo

Sportski komadi za svaku prigodu

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići