Velike kombinacije za male ljude

Kids athleisure: obnova garderobe za mališane

Ususret novoj sezoni stiže i promjena garderobe. Pravo vrijeme za potragu za lijepim outfitima s djecom, što je odlična prilika i za kvalitetno druženje s vašim malcima.

Kako biste uspješno spojili ono što se sviđa i vama i vašem djetetu koje je u fazi formiranja vlastitog stila, obratite pažnju na par detalja. Tako će vam uspješno osvježena garderoba vašeg dječaka ili djevojčice biti zajamčena.

Za početak, važno je svoje najdraže mališane odjenuti u skladu s njihovim aktivnostima, ali da odjeća ujedno bude i lijepa, praktična i udobna. Svakako je važno i da se vaše dijete ugodno osjeća i da pronalazi sebe u kombinacijama koje zajednički odaberete.

Uz ove outfite koje su osmislili naši stilisti nećete pogriješiti – voljet će ih i najizbirljiviji dječak i djevojčica.

 

Kao odrasli volimo dodatke, pa ne sumnjamo da će se svidjeti i mališanima koji vole izgledati odraslo dok se igraju kao djeca. Osim laganog šala, dodajte im sunčane naočale ili lijepu kapu sa zabavnim uzorcima.

prsluk Mango, 29,99 €; tenisice adidas, Buzz Sneaker Station, 89,99 €; trenirka Zara, 22,95 €; kapa Nike, Intersport, 19,99 €; naočale Barner, Optika Anda, 31,20 €; ruksak Nike, Intersport, 37,99 €

Komotna trenirka i tenisice odlično će pristajati uz dugi prsluk, a ruksak s detaljima dat će outfit živahnost. Savršeno za školu tijekom promjenjivog vremena.

prsluk Mango, 22,99 €; tenisice Skechers, Office Shoes, 49,95 €; trenirka Zara, 10,99 €; kapa H&M, 9,99 €; naočale Stephen Joseph, Baby Center, 11,99 €; ruksak Samsonite, Maras, 49 €

 

Hlače i jakna s praktičnim džepovima za sve gadgete koje uvijek moraju imati uz sebe, chic sportske tenisice te sunčane naočale i kapa u istome tonu zabavne boje je outfit iz kojeg vaš dječak neće htjeti izaći. 

jakna Zara, 27,95 €; naočale Stephen Joseph, Baby Center, 11,99 €; kapa New Era, Intersport, 23,99 €; hlače Mango, 19,99 €; majica Cool Club, Baby Center 5,99 €; tenisice Nike, Buzz Sneaker Station, 79,99 €

Neovisno o tome ide li s prijateljicama u shopping ili ste se zaputili obiteljski na izlet, ova kombinacija bit će pun pogodak. Dodaci u popularnoj Barbie ružičastoj sad su u trendu i to vaša djevojčica sigurno zna, a osim što je praktična, torbica koju nosi držat će baš kao i mama.

trenirka na kopčanje H&M, 12,99 €; tenisice Nike, Buzz Sneaker Station, 69,99 €; kapa C&A, 8,99 €; hlače Mango, 19,99 €; majica adidas, Intersport, 14,29 €; torba H&M, 14,99 €

 

Foto: Canva

Dječje majice s printom

Athleisure estetika

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići