Dječje majice s printom

Zaigrane i udobne

U jesenskoj sezoni, kada težimo što jednostavnijim kombinacijama, majica s printom nameće se kao jedan od neizostavnih odjevnih komada – dovoljno je zanimljiva, a pritom lagana za stiliziranje. Još kada joj se pridoda neki zanimljiv i možda djeci važan ili simpatičan motiv, od nje se vaši klinci nećete odvajati.

Ono čemu teži većina roditelja praktični su komadi koji izgledaju neodoljivo, a u njima djeca mogu provesti cijeli dan. Mali avanturisti na suncu će se igrati i družiti u modelima s printom i šaljivim porukama te u bojama tipičnim za jesenske dane. Djevojčice, pak, vole nešto suptilnije boje, ali jednako upečatljive natpise na majicama. Basic komadi tako dobivaju novu dimenziju, a ono što ih razlikuje od ostatka outfita kreiranog za djecu jest dašak bezbrižnosti. Urbanost je u fokusu i u dječjim kolekcijama, pa smo sigurni da će vaši najmlađi obožavati ove komade.

Baby Center, 9,99 € (75,27 kn)

Bershka, 15,99 € (120,55 kn)

adidas, Hervis, 24,99 € (188,29 kn)

Klinci vole „boostati“ svoje odjevne kombinacije birajući upečatljive uzorke. Moderan safari look nalazimo u ponudi poznatih brendova i ove sezone. Multifunkcionalni uzorci dominiraju, a print nije rezerviran samo za klasični T-shirt. Osim upečatljivosti, ovakve modele krasi i iznimna udobnost. Inspirirajte se našim preporukama i krenite u shopping!

Polo modeli za dječake podarit će im dozu elegancije, a pokazat će njihov slobodan duh i zaigranosti. Odjeća za djecu kreirana je tako da zadovoljava ukus i roditelja i mališana, a poznati brendovi odlučili su se pozabaviti dizajnom majica koje će najmlađi moći nositi duže od jedne sezone. Ove raznovrsne majice mogu se lako kombinirati s ostalim odjevnim predmetima iz dječjeg ormara.

Omiljeni likovi iz crtića i filmova odlična su uvertira u jesen, pogotovo ako uzmemo u obzir činjenicu da motiviraju vašu djecu na učenje i igru. Ove jeseni nemojte odustati od onih s napadnim porukama i jarkih boja. Bijela, siva ili crvena bit će pun pogodak, a pristajat će i uz traperice i uz trenirku. Nama su odlični simpatični modeli za djevojčice koje se mogu prilagoditi njihovoj osobnosti i interesima.

adidas, Intersport, 29,99 € (225,96 kn)

Mango, 12,99 €  (97,87 kn)

Zara, 14,98  € (113 02 kn)

Foto: Zara, Mango, Baby Center, press

INSPIRIRAJTE SE

Blokecore – novi trend koji spaja nespojivo

Stylish zaokret na majicama

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići