Dječje modno proljeće

Naši maleni spremni su za proljeće, a njihova garderoba?

Maštovite kolekcije ispunile su dječje trgovine i zahvaljujući velikom izboru moći ćete pronaći točno što želite za svoje klince. Neodoljivi modeli za djevojčice obojeni su u pastelnu paletu, baš kao i oni njihovih mama, dok će dječaci i dalje biti odjeveni u svoje tipične nijanse kojima se pridružila i žuta.

Složili smo vam prijedloge iz posljednjih kolekcija kako biste dobili pravu proljetnu inspiraciju! Za svoju slatku malu rokericu odaberite traper haljinicu koju kombinirajte uz motorističku jaknu u ružičastoj varijanti.

Kako su sunčeve zrake sve jače, ne zaboravite i na šiltericu. Za cool efekt birajte onu prepoznatljivu s inicijalima jednog od najpopularnijih gradova, New Yorka. Ovaj neodoljiv look upotpunite šarmantnim modnim dodacima poput prozirnog ruksaka i šarenog ručnog sata. Obvezne su i tenisice, a jedan od najpoželjnijih modela su i dalje adidas Superstar.

Jakna, Mango, 349,90 kn; kapa, H&M, 59,90 kn; majica Cool Club, Baby Center, 39,90 kn; haljina, C&A, 115 kn; tenisice adidas, Shooster, 549 kn; ručni sat Flik Flak, Watch Centar, 349 kn; ruksak, Zara, 159 kn

Dječaci koji vole neobične likove doći će na svoje jer je većina T-shirta upotpunjena upravo takvim motivima. Uz otkačenu majicu prvi izbor opet su traperice i to od nešto tamnijeg jeansa s izblijeđenim dijelovima. U fokusu su i lagane jakne sa zatvaračem i kapuljačom, također upotpunjene zanimljivim printovima, poput primjerice skica automobila.

A kako bi vaš mališan bio pravi cooler, odaberite mu sunčane naočale i to klasičnog avijatičarskog modela. Važan dio svakog stylinga su i tenisice, birajte one što udobnije i laganije koje ga neće sputavati u njegovim avanturama, poput onih branda Skechers. A osim odjeće sigurno će ga razveseliti i Legići i to u izdanju popularnih Star Wars

Traperice, C&A, 149 kn; majica, Mango, 79,90 kn, jakna, H&M, 229,90 kn; majica s likom Cool Club, Baby Center, 44,90 kn; sunčane naočale, Zara, 79,90 kn; tenisice Skechers, ShoeBeDo, 499 kn, Lego kock Star Wars, Hoću knjigu, 82,99 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

U društvu Lovelyca

Poruči to majicom

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići