Dječje pastele

Preslatke dječje kombinacije u ljetnoj varijanti osvojit će vas na prvu

U moru neodoljivih artikala, pronašli smo najzanimljivije za djevojčice i dječake. Hit je pastelnoplava nijansa, naravno uz poneki upadljivi detalj.

Djevojčice ljeto također mogu provesti u boji netipičnoj za njihove kombinacije. Svijetloplava će biti pun pogodak u formi lepršavog topa i kratkih hlača upotpunjenih popularnim i romantičnim volančićima. A kako bi sve bilo u stilu, tu su raznobojne ukosnice s različitim natpisima za svaki novi dan! Nikako nemojte zaboraviti na torbicu i to u nekom fora obliku, poput ptičice. Sandale neka budu udobne i od kvalitetne gume u kojima se nožice neće znojiti.

Ukosnice, Okaïdi, 40 kn; bomba za kupanje Ickle Baby Bot 55 g, Lush, 25 kn; majica, United Colors of Benetton, 129 kn; hlačice, Mango, 149,90 kn; torbica, Zara, 139,90 kn; sandale Ipanema, Office Shoes, 169 kn

Za dječake, tu je klasična polo majica koja se nosi uz hlačice s printom bicikla. Kombinaciju upotpunite japankama oslikanim avionima. Za još bolji dojam prave frajerske kombinacije, odaberite sat s maskirnim šarama, a za igru opasan helikopter s likom morskog psa. A ono što je obvezno jest dječja krema za sunčanje koja ne ostavlja mrlje na odjeći.

Sat Flik Flak, Watch Centar, 309 kn; igračka helikopter Easy Tyrann, Müller, 399 kn; japanke Reef, ShoeBeDo, 169 kn; krema za sunčanje Nivea Sun Kids SPF 30 roll on, dm, 27,90 kn; majica, H&M, 69,90 kn; hlačice, C&A, 69,90 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Na svemu se nosi voće

A sada – navijanje!!!

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići