Dječje radosti: Comfort wear

Outfiti stvoreni za igru

Kako bi dječja igra bila bezbrižna, ključno je odabrati udobnu i funkcionalnu odjeću koja ne sputava. S obzirom na njihovu zaigranost, djeca bi trebala imati odjeću prilagođenu različitim aktivnostima, od igre do šetnje po gradu. Naš se stilistički tim potrudio i pregledao aktualnu ponudu kako bi vam donio vesele modne kombinacije. A koje smo outfite pripremili za vaše najmlađe pogledajte u nastavku.

Majica Baby Center, 8,99 € (67,74 kn); ruksak Schneiders, Maras, 40 € (301,38 kn); tregerice, Zara, 25,95 € (195,52 kn); jakna, Takko, 39,99 € (301,30 kn); tenisice adidas, Buzz, 64,99 € (487,67 kn)

Prugastu majicu s aplikacijom jednoroga kombinirajte s tregericama od trapera. Preko toga nabacite toplu jaknu off white boje, veseli ruksak koji dolazi u obliku mišića i tenisice s Hello Kitty likom. Dodajte nekoliko kapi toaletne vode i vaša mala coolerica bit će spremna za šetnju.

Gornji dio trenirke, Zara, 17,95 € (135,24 kn); ruksak Samsonit, Maras, 110 € (828,80 kn); kapa Goorin Bros, Buzz, 38,99 € (293,77 kn); donji dio trenirke, Zara, 15,95 € (120,18 kn); jakna Original Marine, Baby Center, 64,95 € (489,37 kn); tenisice Nike, Sport Vision, 84,99 € (640,36 kn)

Cozy trenirku sive boje uparite s duljom crnom jaknom. Siva beanie kapa s likom konja, futurističke tenisice i trendi ruksak sive boje stvaraju modnu kombinaciju za koju bi se odlučile i velike fashionistice.

Jakna, Mango, 29,99 € (225,96 kn); igra Talent Show, dm, 29,90 € (220,01 kn); kapa Nike, Intersport, 29,99 € (225,96 kn); traper hlače, Takko, 24,99 € (188,29 kn); hoodica Jordan, Sport Vision, 49,99 € (376,65 kn); tenisice Nike, Buzz, 109,99 € (828,72 kn)

Mali šarmeri odabrali bi crne traper hlače i odgovarajuću hoodicu s bijelim printom munje. Puf jakna, mekana kapa s coflekom i popularan model tenisica cijelom će looku dati frajersku notu.

Foto: Maras, Zara, Buzz, Takko i press

Dječje majice s printom

Back to school: Cool komadi za djevojčice

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići