Dječji darovi koji garantiraju oduševljenje

Prijedlozi za malene i one malo veće

Čarolija prosinca nije isključivo u lampicama i šarenim dekoracijama. Tu su i fini okusi i mirisi blagdanske hrane, ali i obiteljski trenutci kojima se svi veselimo. No najveću magiju donose široki dječji osmijesi koji im u ovom mjesecu gotovo pa i ne silaze s lica. Naravno, njihov su glavni uzrok svi oni lijepo upakirani darovi koji na božićno jutro čekaju ispod drvca. A kako biste i ovih blagdana oduševili najmlađe članove obitelji, donosimo nekoliko prijedloga koji će garantirano ozariti njihova lica.

Emotivne sovice apsolutni su hit među mališanima koji obožavaju plišane igračke. Jer ne samo da u njoj dobivaju meku igračku koju će obožavati nego i cool jastuk te svoju dekicu koju će nositi gdje god putovali.

Top Shop, 149,95 kn

Iako odrasli ponekad ne razumiju dječje interese po pitanju igračaka i igara, u vrijeme blagdana lijepo je ispuniti i takve njihove želje. A među njima se posebno ističu slimeovi koje klinci već neko vrijeme obožavaju. Zato će ih sigurno oduševiti set u kojem će dobiti sve potrebno da naprave svoje želeaste kreacije.

Müller, 105,90 kn

Djevojčice od najranije dobi obožavaju dotjerivanje i eksperimentiranje kako s odjećom tako i s dodacima, a nerijetko i makeupom. Pa će tako većinu oduševiti dar koji ih potiče upravo na kreativnost uljepšavanja. Neovisno o tome odaberete li set s kojim će kreirati vlastite dodatke za kosu ili neki od onih koji donose pregršt lakova za nokte i naljepnica, darovat ćete maštovitost koju će razvijati još dugo vremena.

INTERSPAR, 179,99 kn

Bez obzira na to darujete li djevojčicu, dječaka ili oboje, predmeti koji potiču na neki vid aktivnosti uvijek su dobrodošli i rado prihvaćeni. Mikrofon i zvučnik za nezaboravne karaoke obožavat će baš svi. Osim toga, bit će apsolutni hit svake buduće rođendanske zabave ili druženja, a vjerujemo da ćete se i sami barem jednom okušati u prepjevavanju omiljene pjesme. A kad dođu topliji dani i aktivnosti se presele na otvoreno, role, bicikli i romobili postaju primarni predmeti za igru i druženje koje jednako vole maleni i oni malo veći.

Baby Center, 449,99 kn

Baby Center, 489,99 kn

Ipak, kod tinejdžera najveći uspjeh bit će gadgeti od kojih se i inače ne odvajaju. Bila to klasična igraća konzola ili manje varijante koje će moći nositi posvuda sa sobom, vjerujte nam na riječ – ovakav dar učinit će vas omiljenim članom obitelji. No postoji i još jedan, rekli bismo čak i bolji dar, s kojim definitivno ne možete pogriješiti, ma koga darovali. Naravno, to je dar koji si sami žele. A kako ga ispuniti bez ispitivanja, provjeravanja i na kraju uništavanja iznenađenja? Jednostavno – poklon bonom City Centera one s kojim će si sami moći odabrati savršen dar.

Nintendo Switch, Sancta Domenica, 2799 kn

Poklon bon, City Center one, 100 i 200 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Chic komadi stvoreni za zimu sa stilom

Sezona darivanja započinje sv. Nikolom

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići