Dodaci za nepogrešiv stil

Nijedan outfit nije potpun bez skladnih modnih dodataka

Igra modnim dodacima obavezna je ako basic outfitima želite dati novi život, ali i skladno upotpuniti one upečatljive. Iako često u nedostatku inspiracije posežemo za klasičnim formama nakita i ne-bojama koje se jednostavno spajaju sa svakom kombinacijom, poseban će pečat dati zanimljive forme i vibrantne boje.

Dok smo još u hladnim mjesecima, poigrajte se praktičnim dodacima poput kapa i šalova pa basic varijante zamijenite onima koje u sebi nose žive boje poput jarkih žutih i narančastih tonova. Osim što će dati dozu živosti u paru s tamnim kaputima, bit će jednostavan način da i kad ste zakopčani do grla imate vidljiv zanimljiv detalj koji će dati stilski pečat.

Springfield, 149 kn

Još jedan detalj koji je kao stvoren za zimsko slojevito kombiniranje bit će Petar Pan kragna koja je zavladala outfitima vodećih fashionistica. I dok su nam na raspolaganju na vješalicama trgovina brojne inačice košulja koje krasi ova kragna, odlična će opcija biti i ulaganje u nju samu. Tako ćete ju moći kombinirati i s tankim i uskim pletivom kad nošenje slojeva jednostavno nije opcija.

H&M, 79,90 kn

Široki crni remen na kojem se ističe samo zlatna kopča izvrstan je detalj za kombiniranje u svakom looku i sa svakom paletom boja. Uz traperice će decentno služiti svrsi, a uz lepršave haljine bit će odličan način za naglašavanje struka i ženstvenosti figure.

Orsay, 59,90 kn

Već nekoliko sezona velike torbe mijenjamo njihovim manjim inačicama koje imaju cool retro vibru i izvrsno se spajaju i u dnevne i u večernje outfite. No skorim dolaskom proljeća njihova paleta postaje vibrantnija i upečatljivija. Nježna zelena ili pak ljubičasta nijansa bit će odličan statement komad koji će podići čitavu kombinaciju i dati joj trendi prizvuk.

Mango, 129,90 kn

Još jedan od trendova čije smo glomazne opcije zamijenili decentnijim, ali ništa manje upečatljivim modelima su sunčane naočale. I dok su do sada vladale mini crne varijante, vrijeme je da se odvažite i u genijalan street style outfit uključite onu neonsku koja će biti odličan kontrastni komad.

Aldo, 120 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Zimski color block

Obožavani gadgeti od kojih se ne odvajamo

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići