Dodatak stilu

Iako ih se gotovo uvijek veže uz djetinjstvo i djevojčice, mašne su kao detalj odigrale veliku ulogu u povijesti odijevanja

Naime, one su dugo bile omiljeni dodatak plemićima, koji su ih nosili ne samo na svojoj bogato urešenoj odjeći već i na kosi, odnosno perikama koje su vezali u niski, kratki repić koji bi zatim ukrašavali uglavnom crnom mašnom.

Danas su mašne opet postale modno zanimljive i to prvenstveno ženama, jer kako trendovi nalažu, one se sada nose posvuda! Od obuće preko mirisnih flakona pa sve do ruksaka, mašne su neizostavni dio naše modne svakodnevnice. Nekad isključivo sportskog predznaka, ruksak je sada dobio svoje itekako zavodljivo lice. U crnoj lakiranoj varijanti ukrašava ga predimenzionirana elegantna mašna.

Ruksak Puma, The Athlete’s Foot, 419,95 kn

Mašne u formi nakita već su predstavljene, odnosno svezane i to u obliku šarmantnih choker ogrlica upotpunjenih decentnim zlatnim detaljima.

Ogrlica, H&M, 15 kn

I omiljeni parfem nosi mašnicu, a namijenjen je svim djevojkama koje žele biti Miss Dior.

Parfem Dior Miss Dior 50 ml, Müller, 759,90 kn

Ženstvene bluze nerijetko krasi ovratnik koji se veže u raskošnu mašnu, a ove sezone one su u neodoljivoj jesenskoj paleti boja i nose se uz vječni jeans.

Bluza Scotch&Soda, Europa 92, 799 kn

Ako želite zaista poseban prsten, odaberite onaj s mašnom u prvom planu i optočen blještavim kamenčićima.

Prsten, Pandora, 465 kn

Želite li svom stylingu dati dozu besprijekorne elegancije, birajte torbicu od velura i naravno s mašnom.

Torba, Bershka, 149,90 kn

https://www.instagram.com/p/BnTb_q8nYIY/?taken-by=margoandme

https://www.instagram.com/p/BnRogNUnRiu/?taken-by=darjabarannik

https://www.instagram.com/p/BmWMFdUlCH5/?taken-by=cheraleelyle

https://www.instagram.com/p/BlnZn8GARXX/?taken-by=carodaur

Foto: Shutterstock, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Ženstveni trag

Crno-bijelo

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići