Drugi krug sniženja

Pamela Smoljanić obišla je sve trgovine i izdvojila svoje najbolje ulove

Kako bi napravila odmak od užurbane svakonevnice, moj je plan bio pohod na drugi krug sniženja u City Centeru one West. Do sada sam se hrabro držala i ponosno sam isticala kako ove godine/sezone na sniženju nisam kupila baš ništa. No, pokleknula sam!

Prva postaja bio je Pull&Bear. Vrlo brzo sam pronašla čak 4 stvari u koje sam se zaljubila. Savršene “mom jeans” u mojoj veličini i u točno onoj nijansi plave koju sam željela za 79 kn – good start!

Mekana majica na prugice po cijeni od 49 kn i oversized kožna jakna po cijeni od 99 kn uz koju sam spremna za proljeće! S obzirom na to da sam cijelu kombinaciju platila 227 kn, dopustila sam si ovu savršenu crvenu kapicu koja nije na sniženju, ali cijena joj je bila 79,99 kn. Prihvatljivo!

Nije mi trebalo dugo da naletim na još jedan biser! Karirani oversized kaputić iz Stradivariusa po cijeni do 149 kn kao stvoren je za prijelazno razdoblje koje je pred nama. Vaše omiljene traperice, crna dolčevita, tenisice i kaput dovoljni su za savršen siječanjski outfit!

Next stop – ZARA. Zara u Cityju uvijek ima najbolje stvari pa su očekivanja bila velika. Budući da sam već pronašla jedan casual outfit, nadala sam se nekim business casual komadima koje ću moći nositi i na posao – mission accomplished!

Ružičasta satenska midi suknja savršen je proljetni komad. Jednako će dobro izgledati i na ljetnu lanenu bijelu košulju, ali i na crni debeli džemper, a cijena joj je 79 kn. Ovog puta suknju sam iskombinirala s bijelom pamučnom dolčevitom bez rukava (cijena 49,90 kn) i s tamnoplavim muškim blejzerom (cijena 149,90 kn).

U Zari uvijek vrijedi baciti oko i na muški odjel jer se nerijetko upravo tamo mogu naći najbolji oversized sakoi.

I za kraj… Pronašla sam čak tri para cipela po mom guštu. Na sreću ili na žalost, nije bilo mojeg broja u sva tri modela. Bijele špic cipelice na kitten petu (cijena 129 kn) bez greške su mi se uklopile u ovu kombinaciju, crvene su kao stvorene za mene (79,90 kn), a crne elegantne sandale s kamenčićima (cijena 149,90 kn) ipak čekaju nekog sretnijeg. (Čitaj onog s nešto manjim stopalom.)

 

Budući da sam u kratkom roku pronašla i puno više nego što sam htjela, planirala sam svoju shopping ludnicu završiti ovdje, ali… Na izlazu sam navratila u H&M.

Jedan od mojih omiljenih kompletića koji sam kupila po punoj cijeni, sada je na sniženju! Sakoić je sada 200 kn, dok je suknja 90 kn. Jednako obožavam i jednako često nosim i gornji i donji dio ovog kompletića, tako da ga toplo preporučujem!

Zaključak:

Drugi krug sniženja u City Centeru one je zakon! Za otprilike 1400 kuna pronašla sam traperice, čak dva sakoa, dvije suknje, dvije majice, tri nevjerojatna para cipela, kaput (!!!), jaknu i kapicu! Ako mene pitate, ovo je definicija uspješnog i pametnog shoppinga!

Foto: Pamela Smoljanić

 

 

INSPIRIRAJTE SE

Savršeni make-up za vruće dane

Povratak boho suknji

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići